BILETE LA SIENA PALIO!For English Booking Form Click Here
Categorie:

BILETE LA SIENA PALIO!

Participati la unicul si popularul Palio din Siena. Istoricele Contradas reinnoiesc emotia acestei incitante curse de cai, renumita in intreaga lume, ce isi are originea in vremuri de demult pe care le puteti descoperi in cadrul paradelor istorice!

Pret / bilet grandstand € 440

 

Daca doriti sa experimentati intensiv evenimentul Palio, rezervati pachetul special ce include: 3 nopti cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3*, tur pietonal, loc in tribuna la cursa Palio race.
Pret de persoana in camera dubla de la € 820.

Pachetul nu include:

Transferuri, taxe locale la hotel, parcare, tips, cheltuieli personale si alte servicii nementionate expres.

Perioada: 30 iunie – 3 iulie 2019 

PROGRAM – 3 Nopti :

Ziua 1: Sosire in Siena si cazare la hotel (check-in de la ora 15).  Intrati in posesia biletului Opa Si Pass, pentru o vizita a Duomo, un adevarat sipet ce adaposteste numeroase comori artistice, statui de Michelangelo, Donatello, Bernini, Amvonul de Nicola Pisano si minunata  Libreria Piccolomini pictata in fresce de Pinturicchio. Puteti intra in Baptisteriu sa admirati frumoasa cristelnita de botez create de unii din cei mai mari sculptori ai Renasterii: Jacopo della Quercia, Lorenzo Ghiberti and Donatello. Vizita va continua jos in Cripta, pentru a va bucura de frumusetea care va va taia respiratia a grandiosului ciclu pictorial din secolul XIII si in Museo dell’Opera, unde veti admira cateva din comorile artistice italiene ce trebuie vazute, inclusiv faimoasa Maestà de Duccio di Buoninsegna , delicatul Golden Rose de Bernini, Madonna and Child de Donatello si miscatorul Crucifix de Pisano. In cele din urma vizita continua cu o urcare in Facciatone  unde va veti bucura de cea mai fascinanta si de neuitat priveliste asupra Sienei si zonei rurale inconjuratoare.

Ziua 2: Mic dejun si un tur ghidat al orasului, prin principalele locuri turistice simbolice ale orasului precum Piazza del Campo si Catedrala Santa Maria dell’Assunta.

Ziua 3: Dupa mic dejun, veti merge in Piazza del Campo si veti experimenta de pe locurile Dvs. din tribuna (numite palco), evenimentul mult asteptat de toata lumea – cursa de cai Palio. Locurile in tribuna sunt situate la nivelul solului in perimetru cursei si in fata cladirilor care inconjoara zona cursei.

La inceputul dupa-amiezei, fiecarui cal ii este atribuita o binecuvantare in biserica aferenta contradei participante. Apoi, participantii din fiecare contrada isi fac aparitia, imbracati in costume istorice, la Prefettura (langa Catedrala) de unde procesiunea, numita si Corteo Storico, pleaca catre Piazza. In Piazza, o prezentare a politiei calare este succedata de Corteo Storico, ce dureaza 2 ore, apoi, in cele din urma este timpul pentru “la carriera” – cursa Palio. Cursa din iulie este programata sa inceapa la 19.30, iar cea din August la 19.00, totusi se poate intampla sa inceapa mult mai tarziu, daca pregatirea dureaza mai mult decat planificat. La sfarsitul cursei, rezidentii din contrada castigatoare poarta Drappellone – drapelul castigatorilor – la cea mai apropriata biserica, pentru a aduce multumiri Fecioarei Maria. In iulie, aceasta este biserica Santa Maria in Provenzano, iar in august este Duomo. Dupa aceea ei duc premiul in propria contrada si apoi il poarta intr-un tur prin intregul oras, acompaniati de cantece, fluturari de steaguri si batut in tobe.

Ziua 4: mic dejun, check out de la hotel.

La cerere va putem pregati pachete personalizate si pentru categorii de hoteluri superioare.

Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs.!