CANALUL PANAMA & INSULA CARAIBIANAFor English Booking Form Click Here
Categorie:

CANALUL PANAMA & INSULA CARAIBIANA

ITINERARIU:

Ziua 1: Sosire in orasul Panama.

Intampinare la aeroport si transfer la un hotel in districtul istoric al orasului Panama, Casco Viejo.

Ziua 2: Excursie de o zi : orasul Panama &  Canalul Panama

La ora 10:00 dimineata, vei pleca intr-un tur istoric al orasului , declarat Patrimoniu Mondial, de catre UNESCO. Casco Viejo gazduieste Palatul Prezidential,  Catedrala Mitropolitana, Teatrul National, Plaza Franceza si alte cateva repere iconice care ofera marturie a istoriei bogate, culturii si patrimoniul orasului. Excursie cu barca pe Canalul Panama.

Ziua 3: Canalul Panama/ Satul Embera/ Portobelo

Excursie cu barca pe Canalul Panama, vizita in satul Embera, unde vei afla despre cultura si traditiile oamenilor indigeni. Vei avea sansa sa fii pictat cu traditionalul jagua. Bucura-te de un pranz traditional pregatit de femeile indigene, care consta in peste si fructe.

Timp de 45 de minute vei pleca pe coasta nordica caraibiana, intr-un oras numit Portobelo. Acolo vei vizita Fortul San Geronimo si Santiago de la Gloria, biserica San Felipe, apoi vei merge in Parcul National Portobelo. Cazare la El Otro Lado.

Ziua 4: El Otro Lado

El Otro Lado este o imbinare de design, cultura, natura si de lux intr-un mod unic pentru a oferi oaspetilor sai experiente autentice, exclusive si personalizate. Este locul perfect pentru a va relaxa contempland la vegetatia exuberanta. Cele patru case au vedere la mare, design-ul lor consta in detalii simple, traditionale, artizanat. El Otro Lado va va duce intr-un loc armonios si de vis, care este echipat cu tot confortul vietii moderne. Noaptea la EL OTRO LADO .

Ziua 5: El Otro Lado

Ofera o varietate de activitati in aer liber, cum ar fi pescuitul, navigarea prin mangrove, drumetii, observarea pasarilor unice, te poti bucura de un picnic pe plaja, scufundari la recifele de corali, impreuna cu scafandri profesionisti avand sansa de a vedea comori naufragiu. Bucurati-va de curse canoe, Congo dans, si apusuri de soare impresionante.
Noaptea la EL OTRO LADO

Ziua 6: El Otro Lado

Excursie cu barca la cele mai apropiate plaje. Odata ajuns acolo, va veti bucura de un loc idilic, cu nisipuri albe si inconjurat de palmieri. Inot si snorkeling-ul sunt activitati populare in apa limpede precum cristalul, transparent.

Apoi, vei fi preluat de catre un sofer privat si dus in orasul Portobelo, transfer inapoi la hotel in orasul Panama. Cazare la BRISTOL PANAMA.

Ziua 7: Plecare din Panama

Transfer la aeroportul Tocumen. Intoarceti-va inapoi acasa cu o multime de amintiri despre Panama!

Pachetul include :

  • Cazare la hotel,
  • Transferuri cu barca/masina/
  • Mesele conform itinerariului
  • Intrarile la obiectivele turistice

Pachetul nu include :

  • Zboruri internationale
  • Mesele care nu sunt specificate in itinerariu
  • Bauturile alcoolice
  • Echipament personal
  • Bacsis

Contactati-ne pentru vacante exclusiviste personalizate !