Santorini – un resort privat si exclusivistFor English Booking Form Click Here
Categorii: ,

Santorini – un resort privat si exclusivist

Asezat pe o stanca cu vedere la renumita caldera din Santorini, intinzandu-se pe un domeniu luxos de 2 acri, ER0SANTORINI este un nou refugiu de lux ce ofera o experienta extraordinara, ca si locatia sa fara egal.

Primul resort al insulei cu adevarat privat si exclusivist, este destinat meticulos pentru vacante pe tot parcursul anului. Reflectand un nou concept de ospitalitate, reprezentat de chintesenta filozofiei grecesti “philotimo”, gazda proprietatii are ca tel sa transforme in realitate orice dorinta a clientilor. Chef-ul creeaza zilnic meniuri in functie de preferintele si poftele oaspetilor, punand in evidenta cele mai bune produse locale.

Aceasta proprietate cu adevarat unica, ofera cele mai spectaculoase privelisti de pe planeta, capturand sate albe traditionale, apusuri epice, tinuturi vibrante si bineinteles marea. EROSANTORINI ocupa o cornisa ravnita pe marginea calderei in zona Messaria. EROSANTORINI poate acomoda pana la 10 oaspeti. Este o locatie potrivita pentru familii, copiii si infantii putand fi acomodati confortabil in cele 5 suite independente de pe domeniu. Fiecare suite beneficiaza de propriul spatiu privat si semi-privat pentru activitati in aer liber in fiecare sezon, cu dramatice seminee plutitoare, piscina incalzita, Jacuzzi exterior, podele care radiaza caldura si privelisti magnifice de jur imprejur.

Contactati-ne pentru vacante exclusiviste personalizate !