SCHI & GASTRONOMIE LA L’APOGEE COURCHEVELFor English Booking Form Click Here
Categorii: ,

L’Apogée Courchevel & VIP Sportive & Culinary Experience

Redeschiderea stilatului camin alpin L’Apogée Courchevel pentru un nou sezon de iarna magic vine cu o oferta exclusiva!

In acest sezon, pana la 31 Martie 2019, veti avea oportunitatea de a fi condusi pe partiile din Courchevel de Chef Lefrançois si apoi sa va delectati cu o experienta culinara impreuna cu el!

Un mare chef bucatar montan impartaseste o zi exceptionala de schi si gastronomie, in exclusivitate cu grupul Dvs..

In timp ce va ghideaza pe partiile din Courchevel, Jean-Luc Lefrançois va va familiariza cu acea caldura speciala a unei bucatarii gourmet, emotia unei coborari pe Couloir si linistea domeniilor alpine indepartate.

La pranz va veti aseza impreuna pentru a savura un picnic gourmet pe partie, pregatit personal de Jean-Luc, atragand invidia tuturor celor de pe partie.

Seara veti fi invitati in una din cele mai exclusiviste locatii din L’Apogée Courchevel in care Chef Jean-Luc va pregati unul din meniurile sale speciale in cadrul unei demonstratii private doar pentru Dvs. In aceasta atmosfera conviviala veti toasta in cinstea acestei extraordinare experiente cu sampanie fina.

  • Plecare la ora 10 am de la L’Apogee Courchevel
  • Schi ghidat cu Chef Jean-Luc Lefrançois, pe partii selectate conform abilitatii si preferintelor
  • Ora 12pm un picnic fin gourmet pe partie
  • Ora 3pm intoarcere la hotel
  • De la ora 5 pm la 6.30pm demonstratie culinara cu sampanie

Experienta exclusiva pentru maxim 4 turisti cazati la hotel. Oferta valabila in functie de disponibilitati. Nu se poate rezerva in zilele de duminica si luni. Participantii trebuie sa detina ski pass si asigurare de schi, nivelul de schi va fi adaptat conform abilitatilor.

Pret de la 950 euro pentru o persoana, fiecare participant suplimentar achitand 90 euro/adult si 50 euro/copil sub 12 ani.

Contactati-ne pentru vacante exclusiviste personalizate !