Six Senses Hotels Resorts SpasFor English Booking Form Click Here

Six Senses Hotels Resorts Spas

Six Senses Hotels Resorts Spas reprezinta un concept inovator, integrativ si intuitiv  care imbina intr-un mod armonios valorile comunitatii locale, un respect deosebit fata de mediul inconjurator cu cerintele si facilitatile oferite de un hotel premium.

Cand vorbim de Six Senses,  vorbim de locatii exceptionale, surprinzatoare, ce ofera un cadru intim, cu un design plin de personalitate, autentic unde amprenta locala este predominanta, cum ar fi: singurul hotel deschis in Parcul National din arhipeleagul Con Dao (Vietnam), una din cele mai mari insule private din Seychelles (Ile de la Felicite – Zil Pasyon); fascinantul Golf Phang Nga ( Tailanda); castelul care domina Douro Valley in Portugalia etc.

Inca de la inceput, cu aparitia primului hotel in 1995, Six Senses se diferentiaza de celelalte branduri, introducand ideea de sustenabilitate, adica, utilizarea maxima a resurselor locale, insa, fara a distruge mediul si fara a compromite generatiile urmatoare.

Atmosfera distincta este creata de serviciile exceptionale, atentia la detalii si o abordare “fun & quirky”, la fiecare pas.

In restaurantele Six Senses se folosesc ierburi aromatice si legume cultivate in gradinile organice din cadrul fiecarui resort; in YAO NOI, Tailanda exista chiar o ferma de pui pentru a asigura oaspetilor oua proaspete in fiecare zi. Fine dining este o experienta insolita: restaurantul “Dining on the Rocks”, Samui, ales doi ani la rand, cel mai bun restaurant din Tailanda; Senses on the Edge, cu vedere panoramica asupra Zighy Bay, Oman;

Aventura inedita continua cu sosirea in hotel la Zighy Bay in paragliding sau un picnic pe varf de munte, o zi pe o insula pustie in Maldive, surprinderea puilor de panda in China…

Six Senses este o destinatie pentru intreaga familie: de la Kids Club pentru cei mici, sporturi nautice, croaziere, dar nu in ultimul rand, Six Senses este recunoscut pentru spa.

Cu mai mult de 30 de locatii de spa in intreaga lume, Six Senses reinventeaza experienta si notiunea de spa.

Dupa indelungate cercetari, in parteneriat cu lumea medicala occidentala dar si in acord cu principiile filosofice orientale traditionale, Six Senses introduce conceptul de Integrated Wellness – o abordare inovatoare, holistica care propune oaspetilor un program personalizat de activitati precum masaj, yoga, fitness, meditatie, sfaturi nutritionale, lifestyle, scopul final fiind de a oferi posibilitatea fiecaruia de a se reconecta la sine insusi.

Tote acestea compun o ambianta unica, creeaza un al saselea simt care le contine si le optimizeaza pe celelalte cinci, in care ne reconectam la natura, la noi insine si la ceilalti.

WE CREATE PLACES TO RECONNECT