ASIGURARE DE CALATORIE CU PROTECTIE COVID-19

NOU!!! Suntem încântați să vă anuntam ca va putem oferi asigurari de #calatorie ce includ în categoria evenimentelor asigurate Covid-19! 👌

PROTECTIA COVID-19:

Extindere pentru Acoperirea Storno

Daca persoana asigurată se îmbolnăvește sau este plasată în carantină din cauza suspicionării de îmbolnăvire cu Covid-19 și din acest motiv este obligată să anuleze călătoria planificată, asigurătorul va rambursa costurile de anulare.

Este considerat de asemenea motiv de anulare îmbolnăvirea cu Covid-19 a soțului/soției/sau a unei rude de gradul întâi care nu călătorește, dacă viața acestei persoane este pusă în pericol și necesită terapie intensivă în spital.

Protecția Covid-19 în timpul călătoriei:

Extindere pentru Protecția medicală, Întreruperea călătoriei și Călătoria de întoarcere în regim special

Daca asiguratul se îmbolnăvește cu Covid-19 în timpul călătoriei, va beneficia de protecție medicală completă, conform asigurării medicale internaționale inclusă în pachetul achiziționat. Protecția medicală include asistență de urgență 24/7 precum și acoperirea costurilor medicale.

În cazul îmbolnăvirii sau a suspicionării îmbolnăvirii cu Covid-19 sunt de asemenea asigurate Întreruperea călătoriei, precum și Călătoria de întoarcere în regim special, dacă dispozițiile autorităților locale sunt respectate și dacă pachetul de asigurare achiziționat include aceste protecții.

În situația în care persoana asigurată este înștiințată pe durata călătoriei că soția/soțul sau o rudă de gradul întâi s-a îmbolnăvit și viața îi este pusă în pericol ca urmare a infectării cu Covid-19, se acorda sprijin pentru organizarea călătoriei de întoarcere și se ramburseaza costurile aferente acestei călătorii. Sunt incluse comisioanele de modificare a rezervărilor și serviciile de călătorie rezervate și nefolosite.

Asigurarea preia costurile cauzate de sosirea cu întârziere la destinația de vacanță sau de întoarcerea întârziată din călătorie, dacă persoanei aflate în călătorie îi este refuzată îmbarcarea ca urmare a suspicionării îmbolnăvirii cu Covid-19.

Notă importantă: Alertele de călătorie, teama de a călători și neglijența gravă rămân excluderi.

Pandemia și epidemia continuă să fie listate ca excluderi în Condițiile Generale de Asigurare (CGA).

De exemplu, dacă o călătorie este anulată de tur operator din cauza Covid-19, acest eveniment este exclus din acoperirea asigurării.

Următoarele evenimente rămân de asemenea excluse din acoperire:

– călătoria în țări/zone pentru care autoritățile au emis alerte de călătorie.

– teama de a călători;

– refuzul de a respecta sau de a se conforma  regulilor și reglementărilor în vigoare la destinația de călătorie;

– neglijența gravă și infectarea deliberată cu Covid-19.

Vă informăm totodată că produse cu protecție Covid-19 sunt disponibile in acest moment până în 15.08.2020, cu posibilitate de prelungire.

Detalii cu privire la produsele de asigurare oferite gasiti aici

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!