Ayada Maldives – cel mai apropiat resort de Ecuator

Ayada Maldives este situată în Atolul Gaafu Dhaalu, în sudul țării. Datorită traficului aerian și maritim minim și a unui număr mai mic de stațiuni, atolii sudici ai Maldivelor sunt foarte liniștiți și frumoși. Este cel mai apropiat resort de Ecuator, situat pe o insulă care este înconjurată de o viață marină bogată și de caracteristici naturale nealterate. Hotelul are 122 de vile atât pe plajă, cât si pe apă și este accesibil cu un zbor intern cu o durată de 55 sau 70 de minute, urmat de o plimbare cu barca cu motor de 20 sau 50 de minute (durata este în funcție de aeroport, deoarece Ayada este accesibilă de la 3 aeroporturi locale).

Facilitățile stațiunii

Ayada Maldives dispune de 5 restaurante și 3 baruri, fiind astfel o locație perfectă pentru un sejur mai lung, cu o mulțime de opțiuni de luat masa. De asemenea, are un spa uimitor, un club pentru copii și un centru de sporturi acvatice care oferă o gamă largă de scufundări, excursii și activități. Surfingul este posibil, deoarece există o locație bună de surf aproape de insulă, precum și snorkelling de calitate superioară datorită recifului abundent. Sunt oferite cursuri gratuite de yoga, iar oaspeții au la dispoziție biciclete pentru a se deplasa pe insulă sau pot apela la majordomul lor de stil de viață ce le stă la dispoziție. Există, de asemenea, câteva experiențe unice oferite, cum ar fi masa pe un banc de nisip privat sau șansa de a vizita insulele nelocuite și insulele locale. Opțiunile sunt nesfârșite în acest paradis insular

Ultimele noutăți

Unele dintre cele mai recente modificări și actualizări de la Ayada Maldives includ programul „Enhanced Kids”, care constă în lecții de surf, cursuri de balet, fitness, provocările caiacului, preparare de pizza și ateliere de magie cu magicianul rezident..

 

 

Dacă aveți în plan o cerere în căsătorie pe insulă, Ayada Maldives vă poate ajuta să o organizați și să facă din aceasta o experiență de neuitat cu echipa lor „Firestorm” care va performa un spectacol inedit.

 

 

În sezonul de surf beneficiați de cele mai multe swells și excepționale reef breaks, Ayada Maldives fiind o alegere de top printre toate destinațiile de surf din Maldive. Oferă surfing pe tot parcursul anului, dar condițiile din august până în noiembrie sunt deosebit de bune!

 

Oferta 2023

25% Reducere pentru rezervare anticipată cu cel puțin 60 de zile înainte de sosire

Perioada de călătorie: 5 ianuarie – 20 aprilie 2023

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!