Calatoria cu un tren de lux – O experienta de neuitat

Calatoria cu un tren de lux – O experienta de neuitat

 

Rute pitoresti savurate in stil

 

Daca esti in cautare de experiente turistice noi si exclusiviste experimenteaza calatoria cu un tren de lux. Fie ca alegi rute la nivelul norilor prin Anzi, un tur cultural in Kyushu sau calatorii de placere create pentru regi, aceste experiente elegante te vor face sa te simti pe drumul cel bun.

Iata cateva sugestii …

Cusco, Peru

Belmond Andean Explorer, primul tren de lux din America de Sud are 34 de cabine comfortabile echipate cu paturi de lana de alpaca si materiale locale tesute manual.

Savurati specialitati peruviene si admirati peisajul spectaculos al Anzilor de pe platforma in aer liber, in timp ce calatoriti pe ruta feroviara situata la cea mai mare altitudine din lume cu opriri in Cuzco, lacul Titicaca si Arequipa.

Kyushu, Japonia

Seven Stars, un tren deosebit de elegant si stilat, dotat cu apartamente care imbina designul japonez cu cel vestic, ofera pasagerilor posibilitatea de a experimenta peisajul local atat la bord, cat si pe jos, calatoriile incluzand si vizite locale.

Chur, Elvetia

Bernina Express, cea mai inalta cale ferata din Alpi, va poarta din Elvetia in Italia, traversand o varietate de peisaje, culturi si altitudini va ofera o experienta unica ce poate da savoare unei vacante europene.

Mumbai, India

Maharajas’ Express ofera o calatorie regala intr-un decor somptuos, cu experiente culinare deosebite si privelisti memorabile, ce insufla pasagerilor sai un aer de grandoare.

Cape Town, Africa de Sud

Strabateti in stil Africa de Sud intr-o calatorie de 27 de ore, de la Cape Town la Pretoria, admirand peisajul in confortul unui suite sau socializand cu ceilalti pasageri in lounge.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!