Călătorii durabile, sofisticate și izolate

Călătorii durabile, sofisticate și izolate

Durabil și elegant

Călătorii sustenabili caută să își reducă la minimum amprenta ecologică, alegând stațiuni care implementează inițiative ecologice. Această schimbare către o practică mai etică este la nivel mondial, atât industria turismului de lux, cât și clienții urmărind experiențe de călătorie cu scop și cu impact.

Ținând cont de această tendință transformatoare, specialiștii noștri în turism au evidențiat proprietățile din portofoliul nostru care pun preț pe sustenabilitate; prin design, programe de conservare, precum și prin surse de energie alternative.

Contactați-ne pentru a vă rezerva o escapadă ecologică!

Interioare inspirate de pământ

Stilul, designul și poziția unei proprietăți stabilesc esența unei vacanțe. Materialele de proveniență locală stau la baza multor resorturi și cabane, creând legături perfecte cu mediul înconjurător.

JOALI Being, Maldive

La JOALI Being, inspirația vine chiar de la pământ. Oaspeții sunt întâmpinați de structurile cu acoperiș de paie asemănătoare unui templu, care găzduiesc tavane înalte și podele din nisip; imitând mediul înconjurător.

Cheetah Plains, Africa de Sud

Structuri sofisticate și durabile, cu interioare moi, își întâmpină oaspeții la Cheetah Plains. Arhitectura completează exteriorul, asigurând o conexiune constantă și directă cu natura. Utilizarea vehiculelor de safari electrice Land Cruiser asigură o observare a vânatului cu emisii zero.

Emirates Palace Mandarin Oriental, Abu Dhabi

Emirates Palace oferă șase camere vegane; spații eco-conștiente, cu podele din lemn, piele artificială, lenjerie de pat fără pene și articole de toaletă botanice. Mâncarea din cameră este bazată pe plante, pentru a satisface gusturile călătorului conștient.

Six Senses Zil Payson, Seychelles

Construită printre stânci și frunziș tropical luxuriant, stațiunea se simte parte din mediul înconjurător. Materialele regenerabile și abordarea în plan deschis arată o atenție constantă față de natură; sustenabilitatea este integrată în design.

Provocarea conservării: Activități imersive

Six Senses Laamu, Maldive

Știința, conservarea mediului marin și educația se întâlnesc cu ospitalitatea de înaltă clasă la Sea Hub for Environmental Learning (SHELL). Sunt disponibile experiențe de conservare curative și imersive; de la realități augmentate la artă, standuri de prezentare educaționale și multe altele.

Rezervația privată de vânătoare Kwandwe

Kwandwe este bogată în diversitate sălbatică, datorită poveștii sale de succes în materie de conservare. Este disponibil un safari specializat în conservarea rinocerilor, în cadrul căruia oaspeții se pot alătura experților într-un program de marcare a rinocerilor, dobândind o înțelegere și o perspectivă asupra conservării acestei specii pe cale de dispariție.

Constance Lemuria, Seychelles

Cu un accent puternic pe sustenabilitate, resortul a deținut certificarea ecoturistică Green Globe pentru aproximativ un deceniu. Oaspeții se pot implica în plantarea de mangrove și în conservarea broaștelor țestoase cu propriul manager de broaște țestoase al hotelului (în funcție de sezon).

Jumeirah Al Naseem, Dubai

Oaspeții pot vizita laguna de reabilitare a broaștelor țestoase pentru a experimenta o întâlnire de aproape cu specia pe cale de dispariție Hawksbill. Vor fi ținute discuții educative în timp ce oaspeții hrănesc țestoasele în curs de recuperare.

Eleganță eco-conștientă: Energie alternativă

Amilla Maldive

Toată apa potabilă de la Amilla este creată prin osmoză inversă, cunoscută și sub numele de desalinizare. De asemenea, aici se creează produse spa din uleiul de nucă de cocos și din plantele cultivate acasă.

Soneva Jani, Maldive

O instalație ultramodernă Eco Centro de transformare a deșeurilor în bogăție procesează toate deșeurile și oferă un centru educațional pentru oaspeți și pentru comunitățile locale. Apele reziduale sunt tratate în iazuri de filtrare naturală și sunt folosite ca irigații bogate în nutrienți în grădinile de legume.

Singita Lebombo, Africa de Sud

90% din cererea de energie electrică la Singita Lebombo este acoperită de energie solară curată. O mare parte a reciclării, cum ar fi sticla, plasticul, metalele, hârtia și deșeurile organice, merge către întreprinderi administrate de comunitate, care, la rândul lor, generează venituri pentru comunitățile din jurul rezervațiilor și reduc semnificativ cantitatea de deșeuri depozitate la groapa de gunoi.

Raffles Seychelles

Filtrarea în cinci etape a permis hotelului să exploateze resurse alternative de apă și, de atunci, a permis resortului să implementeze o interdicție totală a plasticului de unică folosință începând cu 2019.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!