Descoperă stațiunea de schi situată la cea mai mare altitudine din Europa – Val Thorens

VAL THORENS, STAȚIUNEA CARE ÎMBINĂ SUPERLATIVUL SCHIULUI CU SUPERLATIVUL LOCURILOR PENTRU O VACANȚA DE VIS!

10 ARGUMENTE CHEIE ÎN SPRIJINUL ACESTEI IDEI…

1 Un amplasament de excepție: stațiunea situată la cea mai mare altitudine din Europa, Val Thorens este un circ glaciar, deschis și însorit; aici nu vă puteți pierde niciodată. Din noiembrie și până în mai zăpada este garantată și de calitate.

2 600 kilometri de pârtie adevărată în inima domeniului 3 Vallees (Trei Vai), cea mai mare zonă schiabilă din lume, cu 172 instalații pe cablu și 318 pârtii marcate, pentru toate nivelele și toate sporturile de iarnă. O multitudine de combinații posibile așteapta schiorii și aici puteți descoperi pârtii noi în fiecare zi și panorame incredibile.

3 Numai plăcere: instalații pe cablu rapide concepute pentru a evita așteptarea și a vă transporta cât mai repede spre distracție. La Val Thorens, veți schia mai mult decât oriunde altundeva!

4 Stațiunea ,,anti-stres’’: numeroase stațiuni revendică schiul la poalele pârtiilor, însă câte dintre ele îl pot oferi în realitate? La Val Thorens este simplu: ieșiți la schi și sunteți deja pe pârtie.

5 O atmosferă plină de culori, tânară, însă nu rezervată exclusiv tinerilor: datorită deschiderii foarte largi către lume și spiritului de pionierat mereu inovator manifestat de mai bine de 40 de ani, Val Thorens este o stațiune cosmopolită. Toți turiștii care își petrec vacanța aici au ceva în comun: convivialitatea în primul rând și apoi o manieră unică de a avansa spre viitor! Fără nici o îndoială, Val Thorens e în masură să îi molipsească pe toți cu energie.

6 Regasiți-vă prietenii și familia: vă propunem o gamă bogată și variată de locații, cea mai mare parte dotate cu SPA, pentru toate gusturile, bugetele și toate tipurile de vacanțe. În familie, în cuplu, în grup de prieteni sau îndrăgostiți, profitați de o ofertă variată care merge de la apartamente primitoare la hoteluri si complexe rezidențiale de 5 stele. Val Thorens, o stațiune unde merită să trăiești!

7 Deconectare: aici, totul este simplu. Petreceti-vă timpul după bunul plac, după ritmul propriu, mai ales că totul se poate face la poalele pârtiei. Experimentați astfel atitudinea ,,cool’’ din Val Thorens.

8 Sport și relaxare: pe langă cel mai mare domeniu schiabil din lume, vă puteți diversifica experiențele într-un centru sportiv care vă propune peste 20 de activități, un centru de relaxare etc. De asemenea, veți putea experimenta un mix de activități inedite (cea mai lungă pârtie de sanie din Franța, ciclism pe zăpadă, patinaj pe gheața etc.), unele dintre ele atât de insolite încât nu se mai practică nicăieri în lume. Lăsați-vă corpul în grija unuia dintre numeroasele noastre centre SPA pentru o relaxare totală. Scop suprem: să te simți plin de viată și să faci totul la intensitate maximă!

9 O stațiune gurmandă: la fel ca și imaginea stațiunii, oferta restaurantelor este de calitate și impresionantă. De la produse locale la preparate sofisticate, de la tradiție la modernitate, bistronomia și gastronomia din Val Thorens vor ști să încânte papilele gustative, chiar și cele mai exigente.

10 Stilul de viața Val Thorens: dacă Val Thorens este stațiunea amplasată la cea mai mare altitudine din Europa, este fără îndoaială și cea mai animată. Multitudinea de concerte live, diversitatea ofertei muZicale, de la jazz la electro, cel mai mare club din Alpi și mulțimea de baruri tematice și festive vă vor face să ascultați și să dansați în Val Thorens, totul într-o atmosferă relaxantă.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!