Descoperă un nou stil de viață prin hotelurile Six Senses

Dacă ești în căutarea unei vacanțe speciale pentru a îți petrece concediul în următoarele luni, îți recomandăm un sejur de lux Six Senses. În plus, dacă una dintre rezoluțiile tale de Anul Nou este să duci un stil de viață mai sănătos, să descoperi noi destinații sau să încerci cât mai multe lucruri noi, suntem siguri că un sejur la Six Senses Hotels Resorts Spas este exact ce ai nevoie!

Cui se adresează sejururile la hotelurile Six Senses?

Hotelurile Six Senses sunt potrivite celor care călătoresc singuri în căutare de noi experiențe, dar și cuplurilor care își doresc o vacanță romantică, plină de răsfăț.

Familiile cu copii nu au fost uitate, însă. Hotelurile Six Senses au pregătit pentru cei mici activități distractive, precum ateliere creative, dar și ateliere de gătit și de yoga potrivite vârstei lor. Există chiar și programe de SPA gândite special pentru copii!

De ce trebuie să experimentezi o vacanță într-un hotel Six Senses

Fie că preferi vacanțele active pline de aventură sau descoperirea unei destinații prin activități culturale și/sau interactive, vei beneficia de un program personalizat potrivit ție. Hotelurile Six Senses îți propun tururi ghidate inedite pentru a descoperi orașe cu o istorie bogată, sporturi de apă (yachting, scufundări, windsurfing etc.), lecții de gătit pentru a explora deliciile bucătăriei locale și chiar tururi cu elicopterul pentru o căpăta o nouă perspectivă.

Inclusiv programele de wellness sunt personalizate nevoilor tale. În urma evaluărilor experților Six Senses, ți se vor propune programe de wellness ce combină ultimele descoperiri științifice cu terapii alternative, tradiții de vindecare străvechi și tratamente SPA holistice. Experții Six Senses îți pot propune și exerciții fizice cu o intensitate ajustată rezistenței tale la efort, pentru a obține rezultate optime în deplină siguranță.

Filozofia Six Senses Integrated Wellness merge mai departe, oferind clienților hotelurilor și programe nutriționale personalizate. Principiile Eat with Six Senses te asigură că vei beneficia de un meniu gustos, variat și echilibrat, acordat în același timp cu tratamentele și activitățile tale zilnice de pe durata sejurului. Pentru experiența ta culinară sunt utilizate ingrediente locale de calitate, crescute sustenabil, de multe ori chiar din grădinile și fermele organice deținute de hotelurile Six Senses.

Întreaga experiență oferită de hotelurile Six Senses este creată pentru a afecta mediul înconjurător cât mai puțin posibil și pentru a fi sustenabilă pe termen lung. De aceea, în timp ce explorezi regiunea aleasă prin diverse excursii și activități, nu trebuie să îți faci griji asupra felului în care călătoria ta afectează mediul.

Vacanțe Six Senses pe care ți le recomandăm

Six Senses Duxton în Singapore

Cu o arhitectură impresionantă, hotelul Six Senses Duxton este situat în districtul Tanjong Pagar, în cartierul chinezesc. În apropiere, poți vizita templul Sri Mariamman sau poți lua trenul pentru a explora Insula Sentosa. Diversitatea culturală a acestei zone te va fascina!

În perioada următoare, îți recomandăm să fugi de temperaturile scăzute din România pentru a petrece vacanța de Crăciun în Singapore. Iar în 2020, te așteptăm cu oferte atractive pentru a petrece vacanța de Paște sau vacanța de Rusalii în Singapore, la hotelul Six Senses Duxton.

Six Senses Uluwatu în Bali

Elegantul hotel Six Senses Uluwatu este situat pe o stâncă la malul Oceanului Indian. În apropiere, poți descoperi minunatele plaje Padang Padang, Dreamland și Suluban Uluwatu.

Exclusive Luxury Travel te așteaptă la Six Senses Uluwatu atât în 2019, la începutul lunii decembrie sau în vacanța de Crăciun, precum și în anul 2020, în vacanța de Paște sau în vacanța de Rusalii. Un moment special pe care îți recomandăm să îl petreci la Six Senses Uluwatu este Revelionul 2020.

Contactează-ne acum pentru a solicita o ofertă!

Despre autor

 

Acest articol a fost scris de către Mirela Letailleur pentru Exclusive Luxury Travel.
Pe blogul Mirelei, The Travel Bunny, poți descoperi călătoriile ei, alături de ghiduri turistice gratuite.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!