Experiente de lux in Franta

La inceput de iunie Franța s-a redeschis!

Ce atmosferă minunată în primul sfârșit de săptămână de vara! Francezii au făcut jogging în grădinile Louvre, s-au plimbat prin parcul Buttes Chaumont, au savurat o băutură în Montmartre. Barurile și restaurantele sunt deschise. Castelul Chambord își deschide porțile, iar Luvrul la începutul lunii iulie.

Dupa zile insorite de săptămâni întregi, francezii așteptau cu nerăbdare acest moment. Și acum vă așteaptă în vizită! Cu multe programe noi!

Iată o selecție de experiențe de lux pe care le poți face în Franța:

  • Creează-ți propriul parfum în Grasse – capitala mondială a fabricării parfumurilor încă din secolul al XVI-lea.

Bucură-te de o întâmpinare privată la cunoscutul producător de parfumuri și descoperă diferitele etape ale fabricării parfumului. Fă cunoștință cu profesioniștii din domeniu, parcurgeți împreună procesul de creație, asamblare a parfumului și creează-ți propriul parfum!

Această experiență te va duce prin străduțele fermecătoare ale orașului Grasse cu fântânile sale si catedrala unde găsești opere ale lui Rubens și Fragonard.

  • Plimbare elegantă și rurală pe malul văii Loire

Vizitați grădinile fabuloase din Villandry cu bicicleta și ghidul dvs., aflați istoria și anecdotele atașate castelului încă din secolul al XVI-lea. Apoi, continuați plimbarea minunată până într-un loc uimitor, unde a fost setat un picnic minunat. O incheiere delicioasă cu un pahar de vin făcut în zona Loire.

  • O experiență exclusivă într-o prestigioasă proprietate din Champagne

În pivnițe din Champagne, învață cum să amesteci diferite ingrediente pentru a pregăti șampania care îți e pe plac. Amestecați vinurile clare, comparați, gustați. Câteva luni mai târziu, primește-ți propria colecție de șampanie acasă: este atât de exclusiv să îți servești propriul „cuvée”!

  • Experiență unică de surfing cu un profesionist

Exprimă-ți pasiunea într-o clasă exclusivistă cu un surfer profesionist. Întâlnește-te cu antrenorul tău excepțional în unul dintre locurile emblematice de surfing de pe coasta bascilor și află noi sfaturi și tehnici noi! Într-unul dintre cele mai emblematice locuri din lume, vei găsi toate condițiile pentru a experimenta momente excepționale de surf.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!