Experiențe de viață la Terre Blanche în Provence

Experiențe de viață marca TERRE BLANCHE

Experimentați Provence în profunzime. Deoarece viața este despre călătorie, nu despre destinație, am descoperit cele mai frumoase locuri pentru Dvs. și am creat experiențe exclusive în autenticul Pays de Fayence.

LE CLOS DE CALLIAN

Fiți unul dintre cei fericiți care are acces la „Le Clos de Callian”, unul dintre cei mai confidențiali producători de flori de parfum din regiunea „Pays de Grasse”, situat la doar câteva minute de Terre Blanche. Aflați mai multe despre această pricepere locală recent recunoscută de UNESCO. Trăiți o experiență unică și captivantă cu unul dintre cei mai dinamici producători din regiune, în mijlocul câmpului său de trandafiri Centifolia și tuberoze și învață secretele parfumierilor creând propria ta aromă personalizată cu un profesionist. O experiență de o viață!

ETAPA 1: Tur ghidat al Clos de Callian atât de producătorul de flori de parfum, cât și de un specialist în producția de parfumuri

ETAPA 2: Învățarea modului de culegere a florilor (în funcție de sezonul de înflorire)

ETAPA 3: Atelier de creație a parfumului (Eau de Parfum 50ml)

LE CHÂTEAU D’ESCLANS

Să vă prezentăm una dintre cele mai iconice podgorii locale, „Château d’Esclans”, renumită pentru producerea „Garrus” – cel mai scump vin rozé din lume – precum și „Whispering Angel”, acum cel mai celebru vin rozé din lume. Vom organiza pentru Dvs. o excursie privată ghidată exclusivă pentru a afla despre această podgorie excepțională, vizita pivnițele sale și chiar capela privată, de obicei închisă publicului. Lăsați-vă purtat de povestea incredibilă a acestui loc special și ascultați cu atenție… s-ar putea să auziți șoaptele îngerilor…

ETAPA 1: Descoperiți Château D’Esclans și podgoria sa

ETAPA 2: Vizitați capela privată… Întâlniți originalii Whispering Angels!

ETAPA 3: Degustare de vin… Bucurați-vă de celebrul vin de rozé Whispering Angel

BIKE & BITES

Ați visat vreodată să pedalați printr-un cadru de basm al romantismului francez atemporal? Ghidul nostru local va crea o excursie personalizată pentru Dvs. în regiunea pitorească, pedalând printre păduri, vii și livezi de măslini, cu priveliști magnifice asupra satelor medievale înalte.

Bike & Bites, un tur idilic cu biciclete electrice de producători locali: Pentru gurmanzi și iubitori de natură, un ghid dedicat va crea un itinerariu personalizat și îi va duce pe oaspeți într-o excursie culinară provențală cu biciclete electrice – pedalând printre păduri de basm, vii și livezi de măslini, cu priveliști magnifice asupra satelor medievale înalte. În funcție de gusturile participanților, călătoria poate include vizitarea unui producător local de brânză de oaie, piața provențală din Fayence, prânz la un bistro local din Seillans, o plimbare cu trenul vechi, precum și vizitarea Chateau des Selves pentru o degustare de ulei de măsline și vin.

ETAPA 1: Descoperiți ferma lui Daniel Marin, producătorul de brânză de oaie

ETAPA 2: Vizitați satul Fayence și piața sa provențală

ETAPA 3: Vizitați satul Seillans, mergând cu trenul vechi și vă bucurați de prânz la un bistro local

ETAPA 4: În drum spre Terre Blanche, vă opriți la „Le Château des Selves”, o podgorie deținută de o familie, pentru o degustare unică de ulei de măsline

Suntem aici să oferim sfaturi și să aranjăm un program personalizat de activități de wellness, sportive și culturale, astfel încât să vă bucurați la maximum de șederea dvs. la Terre Blanche. Regiunea uimitoare „Pays de Fayence” din Provence ascunde multe comori și suntem încântați să le împărtășim cu tine.

Pasionații de golf pot găsi la Terre Blanche și experiența de vacanță potrivită pentru ei!

Golf la Terre Blache
Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!