Experiențe nemaivăzute la Siyam World Maldives

Siyam World este un resort de cinci stele all-inclusive neobisnuit, atotcuprinzător, care oferă oaspeților o gamă de experiențe „nemaivăzute până acum” în continuă extindere – de la cel mai mare parc acvatic plutitor din Oceanul Indian până la prima fermă de cai din Maldive.

Stațiunea naturală insulară de 54 de hectare se mândrește cu o varietate atrăgătoare de 16 categorii de cazare variind de la 89 la 3.000 de metri pătrați, de la luxuriante vile pe plajă cu piscină, suite expansive pe plajă și reședințe pe plajă până la vile deasupra apei cu tobogane pe apă. O enclavă exclusivistă, The Beach House Collection, include, de asemenea, uimitoarele pavilioane Grand Water și magnificul Palat. Toate tipurile de cazare au acces direct la ocean și oferă spații de locuit interioare și exterioare generoase, cu piscine private.

 

 

 

 

 

 

Plimbări cu submersibile, mini mokes și primele biciclete de apă din lume

Siyam World a lansat o nouă flotă de Mini Mokes personalizate; Seabrechers care pompeaza adrenalina; și „prima bicicletă de apă din lume”, Hydrofoiler XE-1 de la Manta5, care oferă oaspeților încă trei modalități spectaculoase de a se îndepărta de mainstreamul Maldivelor.

Primul Seabreacher ( submersibil ) din Maldive, cu liniile aerodinamice ale unui avion de luptă și un corp sculptat asemănător unui rechin, reprezintă o descoperire dramatică în navigația de agrement. Pentru o abordare mai liniștită, dar deosebit de suprarealistă a cuceririi valurilor, oaspeții Siyam World pot experimenta și extraordinarul Manta5 Hydrofoiler XE-1 – primele biciclete electrice cu hidrofoil din lume. Înapoi pe uscat, oaspeții cazați la The Beach House Collection – enclava exclusivă a Siyam World de 24 de reședințe cu unul până la șase dormitoare – pot explora acum traseele insulei în stil, cu propriul lor Mini Moke personalizat.

Siyam Water World – Cel mai mare parc acvatic plutitor din Oceanul Indian

Cu misiunea de a aduce oaspeților săi cea mai largă ofertă de escapade memorabile și experiențe nerealizate până acum, Siyam World prezintă cu mândrie Siyam Water World, cel mai mare parc acvatic plutitor din Asia de Sud-Est. Situat în laguna de nord-est a stațiunii, Siyam Water World este un curs de obstacole plutitor pentru oaspeții cu vârsta peste șase ani, care se pot bucura de el gratuit. Circuitul include halfpipe, tobogane, un turn de cățărare și o trambulină de 3,2 metri.

 

 

Ofertă specială

  • Reducere suplimentară de 5% pentru toate categoriile de camere
  • 10% Discount pentru The Beach House Collection

Perioada de sejur: 01 Octombrie 2022 – 31 Octombrie 2023 (Exceptie 4 Decembrie 2022 – 10 Ianuarie 2023)

Ofertă valabilă pentru rezervări în perioada 1 – 15 Octombrie 2022!

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!