EXPERIMENTATI GLAMPING-UL IN VIETNAM, LAOS, CAMBODIA & THAILANDA

EXPERIMENTATI GLAMPING-UL IN VIETNAM, LAOS, CAMBODIA & THAILANDA

Pentru cei carora le place sa-si petreaca timpul in aer liber si experienta de a se integra in natura, fara a renunta insa la confortul si intimitatea de acasa, Glamping poate fi evadarea de vacanta perfecta.

Va propunem o selectie de locuri recomandate pentru Glamping de-a lungul Asiei de Sud-Est, ce se disting prin frumoasele peisaje, fauna salbatica prietenoasa si spirit ecologic.

Oferind o multitudine de optiuni pentru a corespunde preferintelor si bugetului oricarui turist, Glamping este o modalitate captivanta de a petrece vacantele in stil, autenticitate si cel mai important sa sprijine turismul sustenabil si responsabil.

VIETNAM – LAK TENTED CAMP, BUON ME THUOC

EXPERIMENTATI GLAMPING-UL IN VIETNAM, LAOS, CAMBODIA & THAILANDA

Cei in cautarea unei experiente de glamping fara grija planificarii activitatilor ar trebui sa ia in considerare Y Lak Tented Camp. Cu multiple pachete de excursii din care puteti alege pentru a descoperi din plin peisajul Lak Lake landscape, precum Satul cultural and Plimbari in natura, Tururi cu bicicleta, Plimbari in Caiac, Pe urmele cafelei etc.

EXPERIMENTATI GLAMPING-UL IN VIETNAM, LAOS, CAMBODIA & THAILANDA  Poti alege facilitatile confortabile de baza din corturi sau cele de lux ale bungalourilor sophisticate din lemn. Admirati spectaculoasele rasarituri si apusuri in balcoanele de pe malul lacului si petreceti-va seara relaxandu-va in noul restaurant, savurand preparate proaspete.

Locatia poate fi accesata din Ho Chi Minh, Ha Noi sau Da Nang, dupa un zbor de o ora si un transfer cu masina de 40 de minute. Dupa aceasta experienta puteti continua expeditia prin tara Muntenilor (Montagnards) sau terminate vacanta cu un sejur intr-un resort la plaja in Nha Trang, Mui Ne.

LAOS – THE KAMU LODGE, LUANG PRABANG

EXPERIMENTATI GLAMPING-UL IN VIETNAM, LAOS, CAMBODIA & THAILANDA

Pentru cei dornici de o evadare reala din rutina apasatoare a vietii de zi cu Pes i sa-si reincarce bateriile si sa se scufunde complet in viata rurala din Laos, Kamu Lodge este locul ideal.

EXPERIMENTATI GLAMPING-UL IN VIETNAM, LAOS, CAMBODIA & THAILANDA  Acest lodge eco privat dedicat turismului cu un impact scazut, tinteste catre o balanta intre turism si conservarea culturii locale si mostenirii etnice. Diverse excelente excursii sunt incluse in pachetul de cazare. Lodge-ul pune la dispozitie activitati precum cultura orezului, pescuitul, spalarea nisipului aurifer, tras cu arcul si tururi interesante in satul local, vizitarea unei pesteri si cautarea hranei in padure.

Cazarea este in corturi safari de lux. Acestea sunt montate pe platforme de bambus semipermanente cu acoperisuri acoperite cu stuf. Toate dispun de electricitate solara si apa calda.

Asezata pe malurile raului Mekong River, intr-o vale indepartata de plantatii de orez, intre sate mici si munti impaduriti, aceasta locatie este situata la 2 ore si 30 minute in amonte de Luang Prabang. Kamu Lodge poate fi vizitat si rezervand o noapte suplimentara in cadrul Luang Say Cruise, dupa noaptea initiala din Pak Beng.

CAMBODIA – CARDAMOM TENTED CAMP, KOH KONG

EXPERIMENTATI GLAMPING-UL IN VIETNAM, LAOS, CAMBODIA & THAILANDA

Acest lodge eco cu impact scazut asupra mediului, de mici dimensiuni, cu doar noua corturi cu facilitati de baza, dar confortabile, este destinat sa ofere oaspetilor o experienta atotcuprinzatoare a naturii.

EXPERIMENTATI GLAMPING-UL IN VIETNAM, LAOS, CAMBODIA & THAILANDA  Cu motto-ul ‘Sejurul Dvs. mentine padurea in viata’, turistii care stau la Cardamom Tented Camp ajuta la sustinerea unei afaceri care se preocupa de conservare si incearca sa tina concesiunea de 18,073-hectare (180 km2) departe de mainile taietorilor de lemne, braconierilor si operatiunile pentru imprastierea nisipului.

Oaspetii pot participa la numeroase activitati in camp orientate catre ajutorul dat in conservarea naturala a parcului si care de asemenea implica si aduc beneficia comunitatii locale din zona. Diverse activitati sunt programate zilnic si sunt incluse in pachetul general. Turistii pot opta pentru pachetul Trekker de 3 zile /2 nopti sau pachetul Explorer de 4 zile / 3 nopti.

Camp-ul este situat in satul Trapeang Rung pe autostrada 48, principala autostrada care leaga Phnom Penh de Tailanda, prin capitala provincialaKoh Kong.

THAILAND – LALA MUKHA TENTED RESORT, KHAO YAI

EXPERIMENTATI GLAMPING-UL IN VIETNAM, LAOS, CAMBODIA & THAILANDA  Treziti-va inconjurati de peisajul tropical din parcul national Khao Yai National Park in comfortul cortului Dvs. luxos. Lala Mukha este refugiul perfect pentru cei dornici sa evadeze in zona rurala. Dispunand de corturi contemporane si case in copaci, inconjurate de frumusetea naturala a padurilor sub-tropicale si pasunilor, este greu de crezut ca acest camp este situat la doar 2 ore de agitatia orasului Bangkok, direct la Kud-Kla Junction, la un kilometru inainte de intrarea in Khao Yai National Park.

Cu o multitudine de activitati inclusiv trekking in Khao Yai National Park, vizitarea podgoriilor, gradinilor de flori, parcuri de aventura tematice si piete locale, Lala Mukha ofera trei tipuri diferite de camere: Eco-Safari Tents cu facilitati de baza, dar confortabile, Deluxe Savanna Tents si Loft Tree Houses.

CONTACTATI-NE PENTRU VACANTE DE GLAMPING IN VIETNAM, LAOS, CAMBODIA & THAILANDA!