Experimentează o evadare romantică în paradisul tropical JA Manafaru din Maldive

Experimentează o evadare romantică în paradisul tropical – JA Manafaru. Această insulă idilică este situată în îndepărtatul atolul Haa Alifu, la care se poate ajunge cu un zbor intern pitoresc de 50 de minute, urmat de o plimbare de 45 de minute cu barca cu motor.

Dispunând de 84 de vile și apartamente, cazarea este bine pregătită pentru cupluri și familii care călătoresc în grupuri cu copii mici. Resortul găzduiește, de asemenea, 7 restaurante și baruri, precum și experiențe culinare unice. Oaspeții pot savura un festin pe plajă, sub palmieri, se pot răsfăța cu bucătăria locală, asiatică sau internațională sau pur și simplu se pot bucura de cocktailuri la apusul soarelui pe terasa de deasupra apei sau la barul de la piscină.

Această stațiune potrivită pentru familii este perfectă pentru toate vârstele. Există o mulțime de activități și excursii, de la snorkeling, croaziere pitorești cu barca, flyboarding, windsurfing la turul insulei locale și excursii pe apă și multe altele!

Cu servicii excepționale, personalizate, care completează atractivitatea naturală a insulei, JA Manafaru este sinonim cu starea de bine modernă – o evadare tropicală neîntreruptă și senină, unde oaspeții experimentează adevăratul lux suprem – regenerarea corpului, sufletului și minții.

Cum ajungeți în resort?

Orarul zborurilor interne către JA Manafaru:

Orele de plecare de la Male către Aeroportul Regional (Hanimadhoo)

  • După-amiaza devreme (aproximativ la amiaza)
  • După-amiaza (aproximativ 16:00)
  • Seara devreme (aproximativ 17:30)

Orele de plecare de la Aeroportul Regional (Hanimadhoo) către Male

  • Dimineața devreme (aproximativ 06:00)
  • După-amiaza (aproximativ 14:00)
  • Seara devreme (aproximativ 18:00)

Zborul intern durează 55 de minute de la Aeroportul Internațional Malé la Aeroportul Hanimaadhoo. Acesta este urmat de un transfer de 45 de minute cu barca cu motor de pe insula Hanimaadhoo pentru a ajunge la JA Manafaru.

Aceleași ore se aplică și la întoarcere, ținând cont că este necesară minim 1 oră pentru check-in-ul pentru un zbor intern și 2-3 ore pentru un zbor internațional.De asemenea, vă rugăm să rețineți că transferul cu hidroavionul către insulă nu poate fi garantat, astfel că orele zborurilor interne de mai sus sunt indicate cu aproximatie pentru această metodă de transfer.

Orarele zborurilor interne pot suferi modificări.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!