Noul trend al vacantelor city-break post-pandemie

City break-urile sunt un pilon principal al pieței turismului pe distanțe scurte și medii, dar cum vor arăta acestea în urma pandemiei?

Pandemia a schimbat tiparele de locație și de călătorie de tip city break atât de mult, încât teoriile și modelele noastre actuale sunt mai puțin capabile să ne ofere predicții informate despre cum vor fi viitoarele trenduri în ceea ce privește călătoritul. Pandemia și blocarea profundă cu care s-au confruntat multe orașe în ultimul an se vor încheia definitiv cu siguranță la un moment dat, sperăm cât mai curând. Boala va ajunge să fie controlată prin vaccinuri și diverse alte reglementări privind comportamentul nostru, care probabil vor duce la un fel de imunitate, iar cea mai simplă și mai de așteptat predicție este că vom reveni la „vechiul normal”.

Totuși, mulți experți în domeniu cred că va apărea o „nouă normalitate” și că tendința de a face multe lucruri de acasă – munca, cumpărăturile și învățarea, folosind tehnologiile de pe internet – nu va dispărea, ci va rămâne într-o formă sau alta și va avea un impact semnificativ asupra vieții noastre în general. Pe scurt, mulți susțin că nu avem idee despre ce ne va rezerva viitorul în ceea ce privește locul în care vom trăi și cum vom călători în orașe. De obicei, atunci când facem predicții, ne bazăm logica pe ceea ce s-a întâmplat în trecut, dar logica actuală nu este un ghid pentru viitor, deoarece reprezintă o reacție profundă, fără precedent, generată de frica de infecție în medii cu densitate mare.

Tocmai din același motiv, este dificil de prezis cu certitudine cum ar putea fi diferit un city break după pandemie, dar nu poate fi la fel. Principala diferență ar putea fi că orașele sunt mai liniștite, iar muzeele și atracțiile vor avea sisteme de gestionare a vizitatorilor și de bilete mai inteligente pentru a preveni cozile și supraaglomerarea. Este esențial ca turiștii să accepte că lucrurile pot fi diferite în fiecare element al itinerariului lor.

Dacă sunteți reticenți să călătoriți din nou, o idee bună pot fi destinațiile europene mai liniștite sau o destinație mai îndepărtată, pentru a restabili încrederea în călătorie. Este important de luat în seamă faptul că majoritatea turiștilor care optează penstru sejururi de lux au beneficiat de faptul că orașele sunt atât de liniștite.

Website-ul https://exclusiveluxurytravel.ro/ oferă o selecție de city break-uri italiene cu hoteluri extraordinare de cinci stele, situate în locații centrale pentru o experiență la nivelul celor mai ridicate așteptări. Veneția, Florența și Roma sunt printre cele mai populare.

De asemenea, pentru că Italia are atât de multe de oferit, puteți să alegeți inclusiv o ofertă de vacanță ceva mai lungă. Există inclusiv variante de până la 11 zile disponibile pe site-ul nostru pe care le puteți descoperi. Dacă sunteți adepții unor experiențe inedite, vă invităm să consultați următoarea ofertă de pe site-ul nostru: Licitație pentru trufa albă. Nucleul vacanței va consta în participarea la o licitație dintr-o locație exclusivistă situată în Piemont, o ocazie de care merită să profitați alături de o persoană specială!

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!