Răsfățați-vă cu experiențe supreme în resort-urile Mandarin Oriental

Răsfățați-vă cu experiențe supreme în resort-urile Mandarin Oriental

Pătrundeți în lumea unui resort Mandarin Oriental, unde valurile blânde și piscinele liniștite oferă un sanctuar liniștit pentru toți.

Fie că vă aflați într-o vacanță în familie, într-o escapadă romantică sau pur și simplu căutați să vă relaxați, resorturile Mandarin Oriental sunt un paradis de sine stătător, unde vă puteți scălda în razele aurii, vă puteți reînnoi corpul și mintea și puteți savura arta culinară personalizată de la Mandarin Oriental.

Descoperiți resorturile Mandarin Oriental din întreaga lume și rezervați-vă un sejur pentru o vacanță perfectă.

Descoperiți resorturile Mandarin Oriental din întreaga lume

Emirates Palace Mandarin Oriental

Amplasat într-un golf natural spectaculos din Abu Dhabi, cu o plajă privată imaculată și un port de agrement, suntem simbolul eleganței și al experiențelor arabe moderne, de la sporturi nautice palpitante la tururi ale maiestuosului punct de reper cultural Qasr Al Watan.

Mandarin Oriental, Bodrum

Înălțați-vă deasupra priveliștilor uluitoare din Bodrum cu un salt cu parașuta în tandem, apoi mergeți cu bicicleta prin verdele luxuriant care încadrează acest paradis izolat de pe plajă. O aventură în care cerul întâlnește pământul în lux.

Mandarin Oriental, Canouan

Descoperiți eleganța intimă din Canouan, unde apartamentele și vilele oferă un sanctuar lângă țărmurile imaculate ale plajei Godahl Beach. Bucurați-vă de aventuri de snorkeling cu țestoase de mare și recif sau întâmpinați ziua cu o drumeție la răsăritul soarelui pe Muntele Royal.

Mandarin Oriental, Costa Navarino

Situate deasupra golfului Navarino, vilele și suitele sunt un refugiu pentru răsfăț, de la ritualuri spa exclusive la degustări de ulei de măsline și sporturi nautice antrenante, de la windsurfing și wing foiling la SUP și plimbare pe mare.

Mandarin Oriental Jumeira, Dubai

Descoperiți adrenalina aventurilor cu dune buggy și quad-uri în Dubai. După aceea, răsfățați-vă în eleganța fără egal a suitei Vacheron, unde luxul se întâlnește cu priveliștile uluitoare, asigurând un sejur pe cât de palpitant, pe atât de liniștit.

Mandarin Oriental, Lago di Como

Glisați pe apele liniștite ale lacului Como cu excursiile personalizate cu barca, apoi îmbrățișați starea de bine cu activități personalizate care vă vor întineri corpul și spiritul în mijlocul splendorii italiene în vila de pe malul lacului.

Mandarin Oriental, Marrakech

Îmbarcați-vă într-o maiestuoasă plimbare cu cămila prin peisaje atemporale, urmată de o experiență captivantă la M.O. Studio, unde creativitatea și cultura fuzionează în inima orașului Marrakech.

Mandarin Oriental, Sanya

Oaza de pe insula tropicală oferă mese gourmet, un spa rafinat și piscine elegante, precum și aventuri de navigație în jurul Golfului Coral la bordul bărcii Hobie și sesiuni de Kung Fu în familie în grădina liniștită.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!