Scufundare cu rechinul Marele Alb – experienta exclusivista

Experienta inedita de scufundat cu marii rechinii albi – Mossel Bay, Africa de Sud

Marii rechini albi i-au fascinat dintotdeauna pe oameni.

Poate că este marimea lor impunatoare, frumusetea lor gratioasa, perfect adaptata pentru mediul lor natural, patruland oceanele noastre de la inceputul timpului. Sau comportamentul lor pradator puternic care insufla teama pura în inimile noastre. Sau poate ca misterele din jurul acestui rechin spectaculos ne fac sa ne apropiem din ce in ce mai mult.

Daca esti dornic sa afli mai multe, sa te apropii de marele rechin alb in mediul sau natural, sub apa, nu ezitati sa ne contactati intrucat va putem oferi aceasta experienta!

Iata cum arata o zi tipica de scufundat cu rechinii:

  • Ne intalnim dis-de-dimineata
  • Poti lua micul dejun in timp ce povestesti cu noi si iti facem instructiunile
  • Ne imbarcam si mergem catre locul rechinilor
  • Asteptam sa apara rechinii

Calatoria de la doc la locul in care se afla rechinii este de aproximativ 10 minute, nefiind deloc o plimbare obositoare.

De fapt, Mossel Bay are cei mai accesibili rechini din lume!

Golful este, de asemenea, foarte protejat, iar conditiile de navigare pe mare sunt de obicei foarte confortabile. Echipajul va va face instructajul pe barca in ceea ce priveste cusca de scufundari.

Pentru a gasi rechinii trebuie sa le dam momeala – produse marine naturale. Este interzis sa folosim orice nu este natural. Poate dura cateva minute sau cateva ore pana va aparea primul rechin. Desi ne bucuram de o rata mare de succes, acest lucru nu este garantat. Odata ce rechinii se afla la barca, cusca va intra in apa si vom incepe scufundarea. Pentru cei care nu fac scufundari, este totusi o experienta interesanta fiindca rechinul sta foarte aproape de suprafata apei si vei avea ocazia sa il imortalizezi.

Acesta nu este un film cu falcile, asa ca ne luam toate masurile sa nu-i lovim si ranim pe rechini.

De regula, aceasta experienta dureaza aproximativ 4 ore, timp in care oferim, pe barca, pranzul, gustari si bauturi.

Va incurajam sa discutati cu personalul de pe barca si sa-I intrebati toate curiozitatile voastre, ei sunt cei mai in masura sa va raspunda!

La final, veti primi un certificat de participare pentru aceasta experienta de neuitat!

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!