Top 10 activități romantice într-o vacanță

 1. Degustare de vinuri: Fie că vă aflați în Toscana, că explorați văile de vis ale Portugaliei, vă plimbați prin dealurile ondulate ale Spaniei sau în orice destinație cu podgorii bune – degustarea de vinuri este ceva ce nu trebuie să ratați! Acest act simplu de a gusta și a bea vin bun este modalitatea perfectă de a vă pune pe dumneavoastră și partenerul dumneavoastră într-o dispoziție romantică.

 2. Tratament spa: Ce este o vacanță alături de persoana iubită fără o vizită relaxantă la spa! Oferă-ți ție și partenerului tău o experiență de întinerire și relaxare, rezervând o sesiune de masaj pentru cuplu la hotel sau la orice centru spa local disponibil. Și în funcție de țara pe care o vizitați, vă puteți răsfăța cu un masaj tradițional.

 3. Urmăriți apusul: Fie că leneviți pe plajă sau doar stați pe balconul camerei dvs., să urmăriți frumoasa explozie de culori pe cerul serii în timp ce soarele apune este o altă activitate romantică pe care ar trebui să o adăugați la lista dvs. pentru vacanță. Deși vizionarea apusului pare un clișeu, este o modalitate perfectă de a-ți încheia ziua și de a intra într-o atmosferă romantică.

 4. Comandă prin Room Service: Toată lumea iubește micul dejun în pat, iar în vacanță poate fi modalitatea ideală pentru a te răsfăța pe tine și pe partenerul tău comandând room service. Acest gest romantic este ideal atunci când amândoi vă simțiți leneși să explorați orașul sau doar doriți să petreceți momente intime de calitate unul cu celălalt. Puteți comanda băuturi, gustări sau o cină cu 4 feluri de mâncare și vă puteți bucura de fericire pură închizându-vă înăuntru.

 5. Cina romantică: O vacanță romantică nu este completă fără o cină la lumina lumânărilor cu partenerul tău. Vă puteți răsfăța reciproc cu o experiență culinară rafinată într-un restaurant elegant sau exotic și să savurați gustul mâncărurilor bune. Nu uita să aduci ținute de seară, pentru a fi îmbrăcat pentru ocazie!

 6. Du-te într-o aventură: Există o mulțime de activități distractive pe care tu și partenerul tău le poți face pentru a-ți face vacanța mai aventuroasă și palpitantă – de la surfing, caiac, ciclism, rafting, pescuit, jet ski sau chiar să mergeți într-un safari. Lista este nesfârșită!

 7. Mergeți la cumpărături: Completațează-ți vacanța cu opriri distractive la magazine. Vă puteți ține de mână și vă puteți plimba prin magazinele locale și face cumpărături pentru suveniruri, haine, bijuterii – iar dacă sunteți la Paris, chiar un set frumos de lenjerie. De asemenea, poți să-ți surprinzi partenerul cu ceva pe care și-a dorit dintotdeauna să-l cumpere.

 8. Plimbări la miezul nopții: Dacă destinația ta permite plimbări la miezul nopții – atunci nu ezita! Este modalitatea perfectă de a adăuga romantism vacanței tale. În afară de asta, sunt și calmante și relaxante! Aceasta ar fi incredibilă în cadrul festivalului felinarelor de la Toulouse.

 9. Mergeți la un concert: Dacă aveți posibilitatea să mergeți la un concert sau un festival în timpul vacanței, nu ezita! Totuși, nu uita să iei biletele în avans.

 10. Fă poze: Nu uita să faci poze și să păstrezi toate momentele fericite ale vacanței tale.

  Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!