Top 10 destinatii romantice pentru luna de miere

Luna de miere trebuie sa se desfasoare intr-un cadru unic si special, astfel ca planificarea acesteia trebuie facuta din timp, luand in calcul toate aspectele care au potential in crearea uneia dintre cele mai frumoase si memorabile perioade din viata unui cuplu de tineri casatoriti. Departe de prieteni si familie, cei doi isi vor oferi unul celuilat tot timpul si intreaga atentie, jongland printre cine romantice, activitati incitante, rasfat, relaxare si pasiune.

Destinatii pentru luna de miere

Ofertele turistice sunt foarte variate la capitolul luna de miere, astfel ca decizia se poate dovedi dificila. Este foarte important ca alegerea facuta sa vina in intampinarea dorintelor si preferintelor voastre, astfel ca puteti opta pentru locatia de vis care va ofera pachete si servicii potrivite profilului vostru de cuplu proapat casatorit. Puteti alege locatii izolate in mijlocul naturii, puteti opta pentru locuri cu incarcatura istorica sau puteti pleca intr-o croaziera departe de tarm si de lume. Oricare ar fi alegerea, este important sa va bucurati de toate beneficiile oferite in vederea petrecerii unei luni de miere inedite, incitante si fascinante.

Iata 10 locatii ideale pentru petrecerea unei luni de miere de vis:

1. Tahiti si Bora Bora in Polinezia Franceza
2. Maldive
3. Seychelles
4. Mauritius
5. Reunion
6. Insule cochete din Caraibe precum St. Barth si Turks&Caicos
7. Bali
8. Santorini
9. Provence-Coasta de Azur
10. Sardinia

Toate aceste destinatii va ofera posibilitatea de a patrunde intr-o lume fascinanta, de a cunoaste culturi si traditii, dar si de a va oferi clipe unice, pline de pasiune.

O luna de miere exotica

Daca preferati intimitatea si zonele private, atunci una dintre cele mai recomandate destinatii de lux pentru luna de miere o poate constitui Insula Privata-The Island Lodge Zanzibar, un loc de vis, destinat adultilor si format dintr-un complex de cinci vile private, ideale pentru evadarea din cotidian, dar mai cu seama pentru tinerele cupluri care doresc se petreaca o luna de miere inedita, departe de ochii lumii si de freamatul vietii cotidiene. Un loc de vis care asigura discretie si intimitate, o locatie de lux ale carei servicii sunt asigurate la cel mai inalt nivel de calitate si profesionalism, astfel incat luna de miere sa va apartina in totalitate si sa o petreceti intr-o atmosfera incendiara. Pachetele oferite vor fi personalizate in functie de dorintele voastre, astfel ca va veti putea bucura de exclusivitate totala, de intimitate si de toate serviciile destinate petrecerii unor clipe unice si de neuitat. Luna de miere petrecuta in izolarea si linistea insulei se va transforma intr-o experienta magica, in care va veti simti extraodinar alaturi de persoana iubita, impletind pasiunea, romantismul si relaxarea, in paginile povestii voastre de dragoste.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!