Top 5 activități de iarnă în afara schiului

Iarna este fără îndoială o perioadă extraordinară și foarte activă! Ne oferă atât de multe experiențe extraordinare. Împărtășim cu tine top 5 activități de iarnă de care te poți bucura în afara schiului alpin în renumita regiune franceză Val d’Isère.

1 – Tururi pe schiuri (ski touring)

Poți să te bucuri de sportul tău preferat și altfel! A fost amenajat un traseu special adaptat pentru începători în La Daille. Acesta are un traseu de urcare și un traseu de coborâre amenajat astfel încât toată lumea să poată practica această disciplină în siguranță. Continuă! Vei fi recompensat cu peisaje magnifice.

2 – Plimbare cu rachete de zăpadă

Accesibil pentru oricine, o plimbare cu rachete de zăpadă este una dintre cele mai bune modalități de a descoperi împrejurimile Val d’Isère. Ghizii experimentați te vor duce în cele mai sălbatice locuri unde vei admira natura alpină majestică și, dacă ești atent, fauna locală.

3 – E-Fatbiking

Ai crezut că bicicletele sunt rezervate doar lunilor de vară? Nu mai este cazul. Datorită roților lor mari, care asigură stabilitate în zăpadă, bicicletele electrice fatbike câștigă inimile fanilor sporturilor de iarnă.

4 – Parc de aventuri în coroana copacilor

Distracție adevărată și aventură pentru cei care doresc să se provoace atât mental, cât și fizic. Parcul cu obstacole și tirolienele Valaventure din Val d’Isère este amplasat în pădure, la poalele muntelui Solaise și oferă numeroase obstacole și tiroliene.

5 – Mini-motociclete de zăpadă electrice

Aflat în inima stațiunii, circuitul mini-motocicletelor de zăpadă îi invită pe copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani să descopere senzațiile palpitante ale condusului unui snowmobile pe cont propriu!

Alte activități fascinante de iarnă pentru adulți și copii:

Pentru Adulți:

  1. Patinaj pe Gheață: Alunecați grațios pe un lac înghețat sau pe o pistă special amenajată. Este o activitate clasică de iarnă care nu este doar distractivă, ci și o modalitate excelentă de a face exerciții.
  2. Schi și Snowboarding: Profitați de pantele acoperite de zăpadă și mergeți în stațiunile de schi. Este o modalitate fantastică de a vă bucura de peisajul iernii în timp ce vă implicați într-un sport palpitant.
  3. Drumeții de Iarnă: Explorați trasee acoperite de zăpadă în peisajul liniștit de iarnă. Multe poteci de drumeții devin cu totul altceva când sunt acoperite de zăpadă.
  4. Băi Termale sau Zi de Spa: Încălziți-vă în băile termale naturale sau răsfățați-vă cu o zi la spa. Este o modalitate perfectă de a vă relaxa și revigora în timpul lunilor reci.
  5. Fotografie de Iarnă: Capturați frumusețea iernii cu aparatul foto. Peisajele acoperite de gheață, copacii înzăpeziți și ghețarii pot crea fotografii uimitoare.

Pentru Copii:

  1. Construirea Oamenilor de Zăpadă: O activitate clasică de iarnă pentru copii. Lăsați-le creativitatea să strălucească în timp ce construiesc oameni de zăpadă și îi decorează cu fulare, căciuli și nasturi.
  2. Lupte cu Bulgări de Zăpadă: Participați la o luptă prietenoasă cu bulgări de zăpadă. Este o modalitate distractivă și energică pentru copii de a se bucura de zăpadă.
  3. Săniuș sau Sanie: Găsiți un deal înzăpezit și coborâți cu sania pentru o experiență incitantă. Este o activitate simplă, dar palpitantă de iarnă.
  4. Artă și Meserii de Iarnă: În interior, copiii se pot implica în proiecte de artă cu tematică de iarnă. Pot crea fulgi de zăpadă, scene de iarnă sau animale de iarnă.
  5. Patinaj pe Gheață pentru Copii: Multe locuri oferă piste de patinaj mai mici, potrivite pentru copii. Este o modalitate excelentă pentru ei să învețe să patineze într-un mediu sigur.

Amintește-ți, siguranța este fundamentală, mai ales în sporturile de iarnă. Asigurați-vă că vă îmbrăcați corespunzător pentru vreme, să vă păstrați căldura și să vă distrați!

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!