Tot ce trebuie să știi despre glamping

Glamping-ul, un concept relativ nou la noi, dar care prinde foarte bine în afară, reprezintă relaxarea în natură, în locuri de tip camping, dar cu condiții de resort de lux. Într-un glamping vei dormi în cort, dar nu într-un sac de dormit, ci într-un pat. Vei avea încălzire, apă și tot ce este nevoie pentru a sta în condiții bune, însă te vei bucura și de natură. Bucură-te de natură în condițiile unei cazări de 5 stele!

Care sunt cele mai faimoase glamping-uri din lume?

Ideea de glamping a prins contur în toate colturile lumii. Oamenii caută tot mai mult acest concept deoarece se pot conecta cu natura, dar în același timp nu renunță la confortul vieții cu care aceștia sunt obișnuiți. Astfel că în toată lumea s-au dezvoltat aceste spații de cazare, unele dintre ele fiind foarte faimoase.  Unul dinte cele mai faimoase este Sandat Glamping Tents în Bali, amplasat între recoltele verzi de orez acest glamping oferă condiții de lux în timp ce te bucuri de atmosfera de safari având în vedere că modelul cortului este de acest tip.

Nomade Tulum este un alt glamping de interes, unde te poți bucura de căsuțele din pânză cu acoperiș din iarbă. Nomade Tulum Mexico oferă tot ce îți trebuie pentru o relaxare optimă. Scarabeo Camp în Maroc este un glamping situat în deșert, iar dacă vei avea curiozitatea să îl încerci vei descoperi că de fapt aceasta este o adevărată oază de relaxare. The Yellowstine Collective retreat este un glamping care te duce în mijlocul pustietății în Montana, Statele Unite ale Americii.

Aici ai posibilitatea să vezi cel mai înstelat cer, departe de luminile orașului, care te va face să simți că zbori. Zuma Sanctuary este un glamping din California, situat la baza munților cu privire spre Oceanul Pacific. Yurt Goblin Valley, situat în Utah, Statele Unite ale Americii, este un glamping care are o capacitate de 25 de corturi situate între stânci, unde să te poți bucura de momente de aur.

Al Maha, un glamping situat în Emiratele Arabe Unite, îți oferă ocazia să te bucuri de experiența unei vieți alături de beduini în desert. Papaerbark camp se află în Australia și este un glamping luxurios format din corturi tip safari și restaurant în copaci, având pădurea de-a lungul taberei. Hoshinoya din Japonia este un glamping care îți oferă o experiență de lux, cu vedere la lacul Kawaguchi. Acest glamping este alternativa unui hotel de 5 stele. Longitude 131 este o rocă masivă din Australia care îți oferă spații de cazare în corturi care îți vor oferi o experiență unică.

Cu ce te poate ajuta o vacanță în glamping?

Pentru că îți petreci foarte mult timp în oraș, printre beton și clădiri înalte, te rupi încetul cu încetul de natură. Iar oamenii sunt dependenți de natură. Din acest motiv cazarea la glamping poate fi alegerea potrivită dacă dorești să te reconectezi cu natura, însă nu ești dispus să renunți la confortul tău. Poți să alegi dintre variantele de glamping în funcție de dorințele tale, fie că îți dorești să mergi în deșert, în pădure, la malul oceanului sau în jungla necunoscută.

Te poți bucura de această experiență a conectării cu natura, poți renunța parțial la tehnologia care te consumă în fiecare zi, dar să beneficiezi in acelasi timp de toate condițiile necesare unei vieți confortabile. O vacanță petrecută la glamping te poate ajuta să te reîncarci cu energie, să te odihnești eficient și să îți poți aduna forțele pentru o nouă perioadă din viața ta când ai nevoie de maximă productivitate. Cei mai mulți oameni care aleg această variantă de vacanță sunt cei care au un job stresant și au nevoie de relaxare totală.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!