Chalet Thanasis MegèveFor English Booking Form Click Here
Categorii: ,

Chalet Thanasis Megève

In inima statiunii Megève, Chalet Thanasis, caminul Dvs. de vacanta, este locul ideal de a petrece vacanta de iarna impreuna cu prietenii sau cu familia

.Un chalet magnific, conceput sa aminteasca de farmecul lumii vechi, evidentiind in acelasi timp facilitatile luxoase ale lumii noi si confortul modern intr-o adevarata casa de familie plina de caldura.

Avand suprafata de 460 metri patrati, chalet-ul este construit din piatra si lemn. Toate camerele sunt finisate la standarde exceptionale folosind doar materiale si echipament de cea mai inalta calitate, de la bucataria chef-ului gourmet pana la living-ul elegant cu tavane voltate, semineu cu lemne si incredibile privelisti montane.
Pe cele 4 nivele de spatiu luxos de locuit se afla 4 dormitoare en-suite, 1 domitor pentru copii, 7 bai, living cu ferestre panoramice si semineu, camera de joaca pentru copii, piscina interioara cu sauna si zona de fitness, jacuzzi exterior, comfortabila home cinema, bar cu o crama in stil traditional, garaj pentru 2 masini si o camera pentru schiuri spatioasa cu incalzitor pentru manusi si clapari.
Oferind spatii interioare si exterioare deosebite, intr-un stil rafinat montan, Chalet Thanasis este o adevarata opera de arta si un loc de vacanta memorabil!

Contactati-ne pentru vacante exclusiviste personalizate !

Chalet Thanasis Megève

Chalet Thanasis Megève

Chalet Thanasis Megève

Chalet Thanasis Megève

Chalet Thanasis Megève

Chalet Thanasis Megève

Chalet Thanasis Megève