Vrei o vacanță inspirată, inedită și de neuitat?

Din ce in ce mai mult, agentiile de turism incep sa isi schimbe modul de crea ofertele de turism, caci, din ce in ce mai des, turistii au inceput sa isi doreasca sa investeasca mai putin in locuri de cazare luxoase sau caviar la micul dejun, ci mai presus de toate, a inceput sa conteze experienta emotionala, de preferinta cat se poate de extraordinara, exclusivista si unica.

Tendinta actuala se bazeaza din ce in ce mai mult pe luxul imaterial, fie ca este vorba despre o noapte sub stele intr-un safari exclusivist, fie o cina la lumina lumanarilor pe malul raului in padurea tropicala. Iar agentia de turism Exclusive Luxury Travel exact acest lucru oferă: posibilitatea de a aprecia traditii si culturi noi, de a intelege obiceiuri si oameni din alte colturi ale lumii si de a oferi tuturor sansa de a experimenta ceva nou in fiecare calatorie.

Luxul care poate fi experimentat este tendinta actuala

Atitudinea si comportamentul de cumparare al consumatorilor de lux s-au schimbat. Potrivit unor studii, turistii intreaba acum despre „luxul care poate fi experimentat” – mai ales sub forma unor excursii de vacanta exclusiviste. Obiectivele culturale si istorice, precum si experientele naturii sunt deosebit de populare.

Exclusive Luxury Travel si-a facut un scop si o misiune din incercarea de a oferi oamenilor sansa de a descoperi diversitatea lumii si posibilitatea de a avea parte de experiente inedite, care insa pot fi adaptate dorintelor si preferintelor acestora.

Planificarea flexibila, rezervarea in termen scurt si calatoria fara griji, in siguranta, privata, intima si confidentiala este posibila aici in orice moment. Fie ca sunt zboruri la clasa intai sau business pe o distanta mare, cu cele mai bune conditii cu companii aeriene de renume, calatoriile cu un jet privat, cazarea in statiuni mici exclusiviste, hoteluri sau vile cu multa intimitate si servicii de top, transferuri private de lux, excursii si experiente extraordinare doar pentru tine singur sau cu familia ta, la Exclusive Luxury Travel ai parte de toate.

Aventura si luxul- doua lucruri care nu par sa mearga impreuna la prima vedere, dar pentru multi sunt combinatia perfecta care face ca fiecare vacanta sa fie speciala. Caci de ce trebuie sa decizi mereu daca ar trebui sa ai parte de aventuri sau de lux? De ce trebuie sa alegi daca preferi sa dormi intr-un cort sub stele sau in patul moale al unui hotel de lux? De ce trebuie sa te hotarasti daca vrei streetfood sau un meniu a la carte la lumina lumanarilor. Alegand ofertele agentiei de turism Exclusive Luxury Travel, nu mai trebuie sa iti faci griji! Vei avea parte de o experienta de neuitat in stil si confort deosebit in fiecare vacanta.

Fie ca este vorba despre experiente culturale, croaziere in zone indepartate, expeditii sau cazari in destinatii de lux, oamenii vor incepe sa investeasca din ce in ce mai mult in vacante experientiale personalizate. Caci timpul, relaxarea si sentimentul de a avea parte de o experienta noua de fiecare data sunt adevaratele luxuri ale momentului.

Alege Exclusive Luxury Travel! 

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!