10 motive unice pentru a petrece vacanța la Patina Maldives Fari Islands

Patina Maldive, Insulele Fari, este o stațiune cu un caracter unic și radiant. Oferă oaspeților atât frumusețea înnăscută a locației sale prețioase, cât și o mulțime de evenimente. Perpetuitatea și individualitatea sunt sursele nesfârșite ale sufletului și spiritului său.

Descoperă acest resort unic!

 

1. PRIMUL DE ACEST TIP

Patina Maldives, Fari Islands este prima stațiune emblematică a Patina Hotels & Resorts, un nou brand de lifestyle ridicat al Capella Hotel Group. Patina Maldives face parte din noul complex Fari Islands. arhipelag din Atolul Malé de Nord.

2. SANCTUAR

Patina Maldive, Insulele Fari este un nou exemplu radical de design biofilic, realizat de renumitul arhitect brazilian Marcio Kogan, fondator al Studio MK27, premiat la nivel internațional. Patina Maldives oferă 90 de Pool Villas contemporane cu unul până la trei dormitoare, pe plajă și pe apă, alături de 20 de Fari Studios, toate acestea întruchipând o armonie între sanctuar și stimulare.

3. COLECȚIA DE PLAJĂ

Combinate pentru a forma nouă dormitoare, șapte piscine, o enclavă cu plajă privată în cadrul insulei, cea mai mare vilă a noastră, plus șase vile învecinate pot fi ale dumneavoastră atunci când o adunare necesită libertatea supremă.

4. SATUL FARI MARINA

Pe insulă, oaspeții se vor putea bucura de inima comună a arhipelagului, unde Fari Marina Village și Fari Beach Club servesc drept fundal pentru o scenă socială vibrantă, care va atrage oaspeți din toate cele trei stațiuni de pe insula Fari și dispun de 20 de dane pentru iahturi de până la 80 de picioare. Aici, oaspeții vor găsi magazine atrăgătoare și mese seducătoare, inclusiv un meniu curat de bucătarul cu 2 stele Michelin Nick Bril la Fari Beach Club.

5. 12 RESTAURANTE & BARURI 

Patina Maldive este un furnizor de bucătărie conștientă, concentrânduse pe practici ecologice, cum ar fi minimizarea deșeurilor alimentare și reducerea amprentei de carbon. Această filozofie este în întregime întruchipată în multitudinea de opțiuni de luat masa disponibile, de la un restaurant pe bază de plante, la mâncăruri asiatice, de la preparate internaționale la bucătăria grecească.

6. PROGRAME MUZICALE INTERACTIVE

De la sesiunile de vindecare prin sunet la muzicieni în vizită și DJ rezidenți, Patina Maldive încurajează muzicienii să își găsească fluxul cu un studio la fața locului în în lucru, în cazul în care inspirația îi lovește.

7. SKYSPACE AMARTA de JAMES TURRELL

Oaspeții de la Patina Maldives se pot bucura de luminile de la Skyspace Amarta, o instalație permanentă realizată de renumitul artist californian James Turrell. Stațiunea va găzdui, de asemenea, o colecție curatorială de lucrări ale altor artiști internaționali renumiți.

8. MIRIADĂ DE DISTRACȚIE EDUCATIVĂ

Clubul pentru copii Footprints, alimentat cu energie solară, găzduiește o serie de experiențe personalizate, care sunt atât distractive, cât și educative.

9. BIO-HACKING în FLUX

Facilitățile includ o piscină watsu unică pentru terapie acvatică pasivă, cursuri de antrenament cu impact ridicat și scăzut, serviciile unor consultanți bine pregătiți, cum ar fi un expert în postură și un terapeut de somn, bio hacking și utilizarea remediilor curative și preventive pentru a obține o minte calmă și pentru a restabili echilibrul.

10. SCUFUNDARE

Programul de scufundări al stațiunii va oferi gratuit certificate PADI de scufundări pentru copiii localnici din Maldive și o lecție gratuită de descoperire a scufundării pentru oaspeții resortului cu vârsta de până la 12 ani, contribuind la creșterea gradului de conștientizare a noii generații cu privire la mediul oceanic local.

Descoperă acest resort unic!
Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!