5 Plaje pe care trebuie să le vizitaţi într-o vacanţă în Republica Dominicană

Preferaţi soarele, căldura şi apele limpezi, peisajele fascinante ale insulelor şi bucătăria specifică, atunci trebuie să ştiţi că circuitele turistice propuse pe piaţa de specialitate vin în întâmpinarea dorinţelor dumneavostră, oferindu-vă posilitatea petrecerii unui concediu de vis printre peisaje unice şi în plina bătaie a soarelui, indiferent de perioada din an în care alegeţi să mergeţi în concediu.

Republica Dominicană

Republica Dominicană este situată pe una dintre cele mai mari şi frumoase insule din Caraibe, recunoscută pentru plajele cu nisipuri albe, mărginite de malul Oceanului Atlantic şi de Marea Caraibilor. Zona oferă peisaje feerice, printre păduri tropicale, cascade spectaculoase, plaje unice şi turcoazul inconfundabil al apelor. Turiştii care aleg Republica Dominicană ca destinaţie de vacanţă, trebuie să ştie că au posibilitatea de a alege o locaţie minunată pe una dintre plajele unice.

Plaja Macao

În nordul Republicii Dominicane, Plaja Macao se remarcă prin peisajul specific minunatei coaste caraibiene, marcat de nisipurile albe, apele în tente turcoaz şi palmieri care mărginesc plaja. Caracteristice Plajei Macao sunt valurile ideale pentru practicarea sporturilor nautice, surfingul fiind preferatul turiştilor, existând o serie de şcoli de surf destinate doritorilor de senzaţii tari.

Plaja Juanillo

Republica Dominicană îşi aşteaptă turişti pe Plaja Juanillo, renumită pentru peisajul sălbatic şi pentru frumuseţea palmierilor de la tărm. Cei care preferă locurile sălbatice, trebuie să aleagă acestă plajă, fiind un loc în care natura nu a fost mult influenţată de prezenţa hotelurilor şi punctelor de cazare masive.

Kite Beach

Pasionaţii de surf nu vor ezita să aleagă un sejur pe insula Kite, situată în nordul Republicii Dominicane. Este una dintre cele mai frumoase şi interesante insule, dar şi cea mai populată de surferi din întreaga lume. Specificul climei asigură în prima parte a zilei o apă liniştită, potrivită sporturilor acvatice pentru copii, urmând ca în a doua jumătate a zilei vântul să asigure formarea valurilor ideale pentru profesionişti.

Plaja Boca Chica

O altă insulă de mare interes este Boca Chica, întinsă pe o lungime de 1 kilometru, renumită pentru nisipul alb şi apele liniştite, cu o adâncime mică, devenind astfel ideală pentru concediile cu cei mici. Plaja insulei este protejată de un recif de corali, punct de mare atracţie pentru turiştii mari şi mici.

Plaja Cayo Levantado

Recunoscută şi ca Insula Bacardi, insula deţine trei plaje cu nisip fin, renumite pentru frumuseţea şi autenticitatea lor. Fiind o plajă complexă, a devenit un punct de mare atracţie pentru turiştii pasionaţi de frumos, natură şi linişte.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!