5 recomandări în St. Barts

5 recomandări în St. Barts

St. Barts este o insulă vulcanică superbă și luxoasă, cu 14 plaje și este complet înconjurată de recife de mică adâncime. Această prestigioasă bijuterie din Caraibe este de neegalat și a devenit renumită la nivel internațional ca fiind singura destinație aleasă de cei mai cunoscuți și mai influenți oaspeți din lume.

St. Barts oferă un stil de viață incomparabil, de la plaje care îți taie răsuflarea la cumpărături în Gustavia și Saint-Jean, aici îi așteaptă pe oaspeți o experiență unică și o vacanță perfectă pe insulă. 

Membru exclusiv al Hum Club, Rosewood Le Guanahani St. Barts este un paradis al luxului casual, al confortului și al eleganței, pe o insulă preferată pentru autenticitatea și peisajul său captivant. Căsuțele vibrante ale oaspeților sunt împrăștiate de-a lungul aleilor din grădină care șerpuiesc printre bougainvillaea, hibiscus și palmieri.

Întinzându-se pe 18 acri, Rosewood Le Guanahani este amplasat pe o peninsulă privată luxuriantă și izolată, cu vedere la două plaje uimitoare. Una are acces la lagună (Anse de Grand Cul-de-Sac), iar cealaltă la ocean (Anse Marechal), oferind oaspeților două experiențe acvatice unice. 

💛 Perfect pentru: Cupluri, luna de miere și familii 

Cheval Blanc oferă o eleganță insulară rafinată. Situat pe una dintre cele mai frumoase plaje din Caraibe, acest resort este format din camere, apartamente și vile printre grădini tropicale, amplasate pe plaja magnifică Flamands Beach sau pe deal, cu vedere uluitoare la ocean. Cele 10 suite-uri mai mari au acces direct la plajă, piscine private infinity sau jacuzzi cu vedere la golf și serviciile exclusive ale unui Majordom.

💛 Perfect pentru: Cupluri, luna de miere și familii 

Hotelul Christopher oferă o cămin departe de casă. Oaspeții se pot cufunda în priveliștea oceanului și în sunetul foșnetului palmierilor. Acest hotel elegant și modern este cuibărit între apa cristalină și Pointe Milou, un cadru intim, pus în valoare de priveliștile neobstrucționate ale insulelor învecinate.

💛 Perfect pentru: Cupluri, luna de miere și familii 

Situat pe versantul dealului deasupra Anse de Toiny, cu vederi uluitoare la Marea Caraibelor, Hotelul Le Toiny oferă 22 de suite cuibărite într-o oază de calm și liniște, cu palmieri luxurianți și flori exotice care creează intimitate pentru fiecare apartament. Perfecte pentru un refugiu de cuplu sau o vacanță de familie, spațiile de cazare luxoase de la Le Toiny propun spațiul perfect. Toate suitele oferă piscine private încălzite și vedere liberă la ocean și la lumina directă a soarelui pe tot parcursul zilei.

💛 Perfect pentru: Cupluri și familii 

Noul Le Sereno debutează cu un aspect proaspăt și cu noi facilități, inclusiv apartamente, restaurant, spa și facilități de wellness complet noi. Le Sereno își păstrează statutul de hotel iconic cu o proprietate intimă pe plajă cu 39 de apartamente și trei vile spațioase este situat pe apele ultra-private și cristaline ale râvnitului Grand Cul De Sac din St. Barts.

💛 Perfect pentru: Cupluri, familii și grupuri

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!