7 căi de relaxare și întinerire a sufletului la Miavana

La Miavana oriunde întoarcem privirea, aceasta întâlnește apele azurii, nisipuri fine și o natură neatinsă. Sunteți invitați la o experiență unde liniștea se regăsește la orice pas. La Miavana timpul se măsoară în fluxul și refluxul spumei mării, acest peisaj fiind un spațiu idilic unde deconectarea de la cotidian se petrece natural datorită apartenenței organice la mediul înconjurător.
Natura e una dintre modalitățile care ne oferă acest prilej, de a ne îndepărta de zgomot și distrageri, aceasta fiind un mediu ideal pentru reconectarea planului fizic, mental cât și spiritual.

De obicei ne amintim doar de două dintre formele de odihnă: cea fizică și cea mentală, însă majoritatea dintre noi uită că mai sunt alte 5 planuri ale ființei care au nevoie de o scanare completă și conștientă, pentru a fi revitalizate și întinerite.

Ia-ți un moment din zi pentru a fi prezent, a te reconecta și a te revitaliza la Miavana. Vă împărtășim câteva modalități prin care oaspeții Miavanei se pot scufunda în întregime în serenitatea insulei pentru a se întoarce acasă regenerați și întineriți.

1. Odihna fizică

Întreaga insulă este Spa-ul tău. Răsfață-te cu activitatea ta de wellness favorită pentru o relaxare totală, fie yoga la răsăritul soarelui sau masajul cu scoici, în orice locație de pe insulă care rezonează cel mai mult cu tine. Opțiunile locațiilor sunt nelimitate, de la plajă până la cabana ta și chiar și în desișul pădurii.

2. Odihnă mentală

Pentru a putea spune că ai scăpat în totalitate de rutina zilnică, încearcă să te menții departe de ecranul telefonului pe durata șederii. Nimic nu împrospătează mintea mai mult decât momentele în care nu mai punem tot zumzetul lumii în energia propriei ființe. În lipsa cotidianului cu care ești obișnuit, îți poți umple timpul cu plimbări lungi pe plajă, implicarea în activități pentru cei care caută evadarea din zona de confort. O altă varianta superbă de relaxare sunt băile în razele soarelui, pe terasă vilei tale, petrecând timp de calitate cu propria minte și hrănindu-ți organismul cu vitamina D.

3. Odihnă senzorială

Ritmul naturii este unul simplu și încetinit, pur și organic, doar dă-ți voie să fii! Fii prezent în vastitatea mediului înconjurător al resortului Miavana și lasă proprietățile vindecătoare ale naturii să-ți pătrundă prin fiecare por.

4. Odihnă creativă

O lume a minunilor este prezentă în incinta resortului Miavana. Lasă noua inspirație a Madagascarului să îți scânteieze creativitatea prin natura extraordinară, animale sălbatice, cultura bogată, cât și bucătăria tradițională. Explorează fauna specifică locului, de la lemuri până la cameleoni, țestoase și păsări, prin activități terestre planificate de staff. Alătură-te Cabinetului de curiozități sau delectează-ți papilele gustative cu o experiență de degustare a romului tradițional la barul din incinta resortului.

5. Odihnă socială

Reconectează-te la relațiile personale care te încarcă emoțional. Pentru cei care ajung aici împreună cu cei dragi, Miavana este un teren de joacă al aventurierilor din întreagă familie. Aici puteți găsi o gama largă de activități, fie ele sporturi de apă, subacvatice, în aer sau terestre, însă indiferent de alegere, aveți garantate experiențe memorabile. De asemenea, conversațiile de calitate sunt încurajate și de personalul resortului și de nativii insulei, care te fac să simți că aparții locului prin poveștile și cunoștințele pe care le au de împărtășit.

6. Odihnă emoțională

Atunci când ajungi la epuizare emoțională, resursele interioare nu mai au de unde să hrănească o viață trainică. Ca și indivizi, face parte din datoria noastră să ne îndreptăm în interiorul nostru pentru a ne demonstra iubire de sine, ca să o putem transmite mai departe către ceea ce contează cu adevărat. Printr-un ritm încetinit și prezența de spirit, bateriile se încarcă și așa te vei simți motivat și limpede pentru a fi cea mai autentică versiune a ta, ceea ce se va reflecta și asupra celor dragi și calitatea relațiilor interumane.

7. Odihnă spirituală

Folosește oportunitatea timpului petrecut în acest sanctuar al comuniunii între om și natură pentru a-ți reseta conexiunea între trup, minte și suflet.

Pentru un sejur și mai special, profită de ofertele speciale!

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!