Anantara Maia Seychelles Villas

Experimentează peninsula ta privată din Seychelles!

 

Vilă privată, majordom dedicat, mai mult decât All-Inclusive

O bijuterie din Oceanul Indian, situată pe insula luxuriantă Mahé, pe o plajă numită Anse Louis; un loc retras, cu ape turcoaz și nisip alb și fin.

Trezește-ți simțurile în cel mai luxos loc de pe Pământ!

Descoperă servicii inimaginabile, discreție și atenție la detalii și o ofertă dincolo de All-Inclusive care vă asigură satisfacerea tuturor cerintelor, în fiecare moment al zilei. Un concept de bucătărie creat în jurul a cinci meniuri distincte, realizate de o echipă de bucătari care încurajează cererile din afara meniului și mâncărurile pe care le preferi (exactly-as-you-like-it dish). Cinați în familie sau cuplu, pe plajă sau în pat, sub stele sau pe nisip. Pur şi simplu; Orice, oriunde, ori de câte ori!

Majordomul dedicat acestei experiențe, intuitiv și personal, îți va anticipa fiecare nevoie și preferință. Fiecare vilă are un majordom disponibil 24 de ore pe zi pentru toată durata șederii. Majordomii sunt aleși și instruiți pentru o discreție absolută, astfel încât să te poți bucura de o atenție personalizată și de confidențialitate neîntreruptă.

La doar o scurtă distanță cu mașina de aeroportul Mahé, spre coasta de sud-vest a insulei, este locul unde vei găsi resortul de lux. Printre rocile granitice și frunzisul parfumat unic din Seychelles, vei descoperi 30 de vile private, fiecare cu priveliști mărețe asupra apelor turcoaz, cu o serie de influențe internaționale, bucătarii aducând un plus de valoare experienței de dining. Un mix de bucătărie asiatică, indiană, mediteraneeană și creolă se topește într-o simfonie de gust.

O vizită în acest retreat ascuns al insulei nu este complet fără o vizită relaxantă la Spa-ul MAIA, cu trei săli luxoase de tratament în aer liber, dedicate întineririi și restaurării, un Pavilion al Meditației oferind clase private de yoga și Qigong, o gamă de produse Omorovicza premiată cu tratamente de masaj balinez, create exclusiv pentru MAIA, sub îngrijirea terapeuților foarte bine pregătiți, selectați pentru „atingerea” lor intuitivă.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!