Arta aventurii – Descoperiți cele mai bune cluburi pentru copii din Maldive

Copiii văd magia pentru că o caută, iar noi o facem ușor de găsit în Maldive. Natura însăși inspiră explorarea în Maldive: plajele de nisip, pădurile verzi luxuriante și, bineînțeles, o întreagă lume subacvatică care așteaptă să fie descoperită. Proprietățile selectate sunt dedicate în privința distracției: oferind programe sigure, educaționale și înveselitoare care inspiră și motivează mințile tinere. De la nave de pirați la spectacole de păpuși, de la camping la cursuri de meșteșuguri, interesul fiecărui copil este luat în considerare, făcând fiecare vis să devină realitate.

Soneva Fushi a depășit imaginația cu zona pentru copii „The Den”, evidențiind, sporind și sărbătorind mințile tinere cu tobogane de apă, o corabie de pirați, o cameră de costumații, cursuri de gătit și un cinema. Fiind cel mai mare club pentru copii din Maldive, fascinația este la ea acasă, cu oportunități nesfârșite de distracție. O sală de muzică încurajează copiii să își caute propriul ritm, cu clape uriașe de pian încorporate în podea pentru a dansa pe melodiile vieții de pe insulă. Activitățile oferite sunt, de asemenea, organizate pentru a capta curiozitatea – de la vânătoare de obiecte la safari-uri cu bicicleta pe insulă, de la snorkeling la navigație și până la crearea de prinzători de vise și meditație – este disponibilă o gamă largă de opțiuni pentru descoperire și exprimare..

În fiecare zi a săptămânii are loc o nouă aventură pentru copii la Parrotfish Club din Vakkaru Maldive, asigurând o vacanță holistică pentru fiecare copil. Pirate Monday îi pune pe copii să meșteșugească, să se îmbarce într-o croazieră cu pirați, precum și să pornească într-o vânătoare de comori. Zilele de marți sunt despre apă – de la cursuri de artă cu acuarelă, la plimbare pe colace, fabricarea de zmee și distracție ridicând castele de nisip pe malul mării. Miercurea le trezește artiștii interiori, cu spectacole de talente, distracție cu arborele genealogic și jocuri de memorie. Joi îi scufundă pe copii în natură, cu excursii cu caiacul, arta frunzelor și o ieșire în grădină ecologică. Vineri sărbătorește cultura Maldivelor, introducând bowling-ul Maldivian, pictura pe nucă de cocos și tatuajele cu henna! Sâmbăta și duminica includ prezentări marine, petreceri la piscină și club de fotbal. Astfel sunt luate în considerare interesele fiecărui copil.

O lume de activități în interior, în aer liber și subacvatice este oferită pe Insula Privată Velaa, încurajând imaginația copiilor să alerge. Aventurile cu navele piraților, șotronul din Maldive, sălile de sport în junglă, precum și cel mai extins parc de tobogane acvatice din Maldive îi țin pe copii distrați ore întregi. Super-eroii prind viață pe pământ și pe apă, trezind toate colțurile imaginației. Spectacolele cu propulsie cu reacție, precum și spectacolele fascinante de păpuși, vor trezi uimirea, arătând că nimic nu este imposibil la Velaa. Evenimente tematice precum Halloween și Crăciun prind viață cu decorațiuni detaliate, personaje, mâncare și jocuri pentru ca și copiii să sărbătorească în stil..

Aventurile nu sunt doar pentru adulți la Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi. Copiii pot petrece ore întregi la Young Discovery Park, trăind cea mai bună viață pe insulă ca ființe independente, sub ochii grijulii ai personalului Waldorf. Parcul este dedicat oferirii copiilor posibilitatea de a experimenta opțiuni creative, acvatice, de imersiune în natură și active. Fie că este vorba de tenis sau volei, snorkeling sau scufundări, copiii pot experimenta o varietate de activități pe uscat sau în apă.

Explorarea este o afacere artistică la JOALI Maldives, transformând visele copiilor în realitate cu creativitate și culoare. Activitățile realizate cu atenție le trezesc artistul interior și le aprind curiozitatea, creând amintiri în timp ce le extind orizonturile. Un program plin de minuni oferă experiențe noi prin cultură, oceanografie, gătit și artă. De la camera de meșteșuguri până la zona piscinei, de la scările curcubeu până la studioul de yoga de la Kids Spa, peste tot copiii sunt încurajați să învețe prin joacă și dobândirea de noi abilități în timpul liber.

Ritz-Carlton Maldives, Insulele Fari încurajează copiii să se conecteze la elementele din Maldive în peisajele locale, apa, pământul și cultura. Copiii sunt încurajați să exploreze insula mergând în camping în junglă, plimbându-se pe plajă, observând peștii sau învățând origami de palmier din Maldive. Seara aduce oportunități precum admirarea apusului soarelui pe nisip, observarea stelelor la Beach Shack sau o experiență subacvatică cu drone. Magia insulei este prezentă atât ziua, cât și noaptea. Fiecare element combinat formează sufletul Maldivelor, captând inimile copiilor și familiilor.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!