Arta transformării la JOALI BEING BODUFUSHI

Arta transformării la JOALI BEING BODUFUSHI

JOALI BEING oferă oaspeților o platformă pentru vindecare, transformare și îmbunătățirea relației cu lumea naturală. Un retreat cum nu mai există, locația și personalul întâmpină și încurajează oaspeții să se abandoneze împrejurimilor, să se reconecteze, să se reînnoiască și să întinerească. Inspirația vine chiar de la pământ, influențând experiențele culinare și oferind o gamă largă de spații pentru oaspeți care oferă oportunități de reflecție, mișcare și creștere. Fiecare program este personalizat individual, asigurând îngrijire și atenție optime pentru fiecare oaspete.

Intimitate, perspectivă și îngrijire personală

Centrul imersiv de bunăstare AREKA oferă 39 de săli de tratament elevate, răspândite pe toată insula, oferind intimitate și perspectivă, precum și servicii personalizate la fiecare. Centrul se concentrează pe terapii științifice benefice și servicii de diagnosticare. Centrul de mișcare și fitness CORE oferă specialiști dedicați pentru a ghida oaspeții la nivel fizic, concentrându-se pe forță și vitalitate. Sala de Hidroterapie, KAASHI, onorează tradiția vindecării prin apă, oaspeții experimentând puterile de curățare ale Banya (inspirată de Banya rusă), Sauna Aufguss, o cameră de inhalare de sare, un hammam turcesc și o piscină Watsu. Echilibrul interior este restabilit la SEDA, Sala de Terapie prin Sunet, folosind armonia vindecătoare a muzicii și vibrațiilor.

Puterea plantelor

Centrul de Herbologie AKTAR, condus de medicul herbolog resident, încurajează vindecarea prin puterea ierburilor. Adresându-se preocupărilor legate de Minte, Piele, Microbiom și Energie, o serie de ateliere interactive îi vor ajuta pe oaspeți să descopere beneficiile ceaiurilor din plante și să învețe să facă creme de corp naturale, măști de față și uleiuri de masaj.

Extinzându-și relația cu lumea naturală de la ierburi la boabe, JOALI BEING stăpânește și arta fabricării ciocolatei. Cacao are un profil nutrițional ridicat, ceea ce o face un „superaliment” plin de minerale, vitamine și antioxidanți. Obținând și utilizând boabe organice de origine indiană, se asigură că oaspeții primesc ingrediente din surse sustenabile, benefice pentru minte, corp și suflet, de la aperitive și până la desert.

Din sol până pe masă

Programul bogat de arte culinare de la JOALI BEING este compus din patru locații ce urmăresc conceptul ”Din sol până pe masă”, încurajând o înțelegere mai profundă a conexiunii dintre corp, minte și nutriție. Restaurant Flow oferă trei opțiuni de luat masa: Plantae se adresează vegetarienilor și veganilor, Su se concentrează pe fructe de mare, iar B’well oferă o gamă largă de alte preparate, toate cu o notă de wellness. Prin urmare, oaspeții se pot bucura de 3 opțiuni diferite de meniu la Flow pentru cină, dar pot, de asemenea, combina oricare dintre ele. În spatele fiecărui fel de mâncare se vede exact câte calorii se consumă, sub atenta monitorizare a experților în nutriție din retreat.

De asemenea, oaspeții pot opta pentru cursuri de gătit conștient la Centrul de Învățare Culinară sau pot vizita SAI Tea Lounge la restaurantul de lângă piscină, Mojo, unde sunt invitați să se adâncească într-o lume a aromelor și tradiției. Somelierul de ceai rezident îi va conduce prin arta coregrafică și practica ceremonială a împărtășirii ceaiului, degustând și învățând despre numeroasele sale varietăți și beneficii.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!