Arta transformării la JOALI BEING BODUFUSHI

Arta transformării la JOALI BEING BODUFUSHI

JOALI BEING oferă oaspeților o platformă pentru vindecare, transformare și îmbunătățirea relației cu lumea naturală. Un retreat cum nu mai există, locația și personalul întâmpină și încurajează oaspeții să se abandoneze împrejurimilor, să se reconecteze, să se reînnoiască și să întinerească. Inspirația vine chiar de la pământ, influențând experiențele culinare și oferind o gamă largă de spații pentru oaspeți care oferă oportunități de reflecție, mișcare și creștere. Fiecare program este personalizat individual, asigurând îngrijire și atenție optime pentru fiecare oaspete.

Intimitate, perspectivă și îngrijire personală

Centrul imersiv de bunăstare AREKA oferă 39 de săli de tratament elevate, răspândite pe toată insula, oferind intimitate și perspectivă, precum și servicii personalizate la fiecare. Centrul se concentrează pe terapii științifice benefice și servicii de diagnosticare. Centrul de mișcare și fitness CORE oferă specialiști dedicați pentru a ghida oaspeții la nivel fizic, concentrându-se pe forță și vitalitate. Sala de Hidroterapie, KAASHI, onorează tradiția vindecării prin apă, oaspeții experimentând puterile de curățare ale Banya (inspirată de Banya rusă), Sauna Aufguss, o cameră de inhalare de sare, un hammam turcesc și o piscină Watsu. Echilibrul interior este restabilit la SEDA, Sala de Terapie prin Sunet, folosind armonia vindecătoare a muzicii și vibrațiilor.

Puterea plantelor

Centrul de Herbologie AKTAR, condus de medicul herbolog resident, încurajează vindecarea prin puterea ierburilor. Adresându-se preocupărilor legate de Minte, Piele, Microbiom și Energie, o serie de ateliere interactive îi vor ajuta pe oaspeți să descopere beneficiile ceaiurilor din plante și să învețe să facă creme de corp naturale, măști de față și uleiuri de masaj.

Extinzându-și relația cu lumea naturală de la ierburi la boabe, JOALI BEING stăpânește și arta fabricării ciocolatei. Cacao are un profil nutrițional ridicat, ceea ce o face un „superaliment” plin de minerale, vitamine și antioxidanți. Obținând și utilizând boabe organice de origine indiană, se asigură că oaspeții primesc ingrediente din surse sustenabile, benefice pentru minte, corp și suflet, de la aperitive și până la desert.

Din sol până pe masă

Programul bogat de arte culinare de la JOALI BEING este compus din patru locații ce urmăresc conceptul ”Din sol până pe masă”, încurajând o înțelegere mai profundă a conexiunii dintre corp, minte și nutriție. Restaurant Flow oferă trei opțiuni de luat masa: Plantae se adresează vegetarienilor și veganilor, Su se concentrează pe fructe de mare, iar B’well oferă o gamă largă de alte preparate, toate cu o notă de wellness. Prin urmare, oaspeții se pot bucura de 3 opțiuni diferite de meniu la Flow pentru cină, dar pot, de asemenea, combina oricare dintre ele. În spatele fiecărui fel de mâncare se vede exact câte calorii se consumă, sub atenta monitorizare a experților în nutriție din retreat.

De asemenea, oaspeții pot opta pentru cursuri de gătit conștient la Centrul de Învățare Culinară sau pot vizita SAI Tea Lounge la restaurantul de lângă piscină, Mojo, unde sunt invitați să se adâncească într-o lume a aromelor și tradiției. Somelierul de ceai rezident îi va conduce prin arta coregrafică și practica ceremonială a împărtășirii ceaiului, degustând și învățând despre numeroasele sale varietăți și beneficii.

OFERTE SPECIALE

Ridicați la un nivel superior următoarea vacanță în Maldive cu colecția noastră de oferte speciale privind bunăstarea, gastronomia și șederile la JOALI BEING. Rezervați unul dintre pachetele noastre de vacanță în Maldive pentru a vă bucura de beneficii exclusiviste în orice moment al anului. Descoperiți Bucuria Imponderabilității pe insula noastră excepțională de bunăstare, unică în regiune.

O CĂLĂTORIE DE TOAMNĂ CĂTRE STAREA DE BINE

Planificați evadarea perfectă de wellbeing în țara verii eterne. Bucurați-vă de până la 30% reducere cu mic dejun zilnic, cină și credite pentru mese în perioada 11 octombrie – 20 decembrie 2023.

SPECIAL FESTIV

Rezervați-vă șederea în perioada sezonului festiv pe prima insulă de bunăstare de acest fel din Maldive. Economii exclusive disponibile între 25 decembrie 2023 și 10 ianuarie 2024, cu mic dejun gourmet zilnic la malul mării.

PRIMĂVARA STĂRII DE BINE

Reîncărcați-vă energia și inspirația pe insula noastră de bunăstare inspiratoare. Rezervați-vă șederea cu 90 sau 45 de zile în avans și economisiți până la 36% din costul șederii. Bucurați-vă de servicii de masă incluse, credite pentru transfer cu hidroavionul și multe altele. Duceți vacanța la un alt nivel rezervând Reședință pe plajă cu 2 dormitoare și piscină.

EXPERIENȚA CU AVION PRIVAT

Începeți-vă retragerea luxoasă la bordul unui avion privat. Acest avion oferă un zbor direct de la Londra la Malé, plecând din terminalul privat exclusiv Harrods de la Aeroportul Stansted.

O VACANȚĂ SPECIALĂ CU PRIETENII SAU FAMILIA EXTINSĂ

Veniți și descoperiți Bucuria Imponderabilității – o senzație de libertate, ușurință și admirație alături de cei dragi. Rezervați trei vile sau mai multe pentru cel puțin patru nopți și bucurați-vă de o gamă de privilegii exclusive la masă, excursii și ședere.

Ce evenimente sunt planificate pentru sezonul festiv la JOALI BEING?

Rezervă până la 31 octombrie 2023 o ședere între 26 decembrie 2023 și 10 ianuarie 2024 și bucură-te de o reducere de 15% la tarifele vilelor. (Cu excepția Wellbeing Beach Residence cu 3 dormitoare și Wellbeing Private Ocean cu 4 dormitoare).

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!