Avantajele petrecerii vacanței de schi într-un chalet de lux din Alpii Francezi

Franța este una dintre țările cu cel mai mare număr de pârtii de schi. Merită reamintit doar că în această țară ai ocazia să folosești cea mai mare regiune de schi interconectată din lume – Trei Văi (Les 3 Vallées). Franța oferă, de asemenea, nenumărate pârtii intinse de zăpadă și o gamă largă pentru familiile cu copii.

Franța are 360 ​​de stațiuni de schi de oferit pentru toți pasionații de sporturi de iarnă. Este normal ca schiul în Franța să aibă o mare importanță și să fie considerat „sportul național”. La începutul anilor ’60, în Franța, s-a putut observa o adevărată revoluție a schiului. Au fost construite nenumărate sate și mai multe pârtii de schi, atrăgând sute de mii de fani ai sporturilor de iarnă. Cu toate acestea, trebuie amintit că orașele au fost împărțite în două părți: cea veche, unde poți găsi diverse tipuri de colibe de păstori, și cea modernă, unde au fost construite clădiri de chalet-uri luxoase și infrastructură pentru turiști. Marele avantaj al acestei soluții este că majoritatea facilităților sunt situate direct pe pantă sau foarte aproape de aceasta. Desigur, există păreri, că nu vei găsi tradiția și farmecul unui sat alpin acolo, ca în alte țări. Totul depinde insa de locul în care vrei să petreci vacanța de iarnă, deoarece unele statiuni sunt sate alpine fermecatoare.

De ce să alegi un chalet de lux pentru cazare – Care sunt avantajele?

Citește mai mult

Numai membrii Clubului Exclusive au acces la conținutul integral al articolelor și la experiențe și oferte exclusiviste! Solicitați înscrierea și vă vom contacta de îndată ce va fi aprobată!

Sunteți deja membru?
Vă rugăm să vă autentificați în cont.

Autentificare

Doriți acces la conținut exclusivist?
Înregistrați-vă pe acest site!

După ce vă înregistraţi, cererea Dvs. va fi trimisă la administratorul site-ului pentru aprobare. Veți primi apoi un e-mail cu instrucțiuni suplimentare.

Prin înregistrarea în Clubul Exclusive sunteți de acord cu abonarea la newsletterul Exclusive Luxury Travel cu noutăți despre destinații, oferte și evenimente speciale.

Inregistrare

You do not have access to this post.

error: Content is protected !!