Bawe Island: The Ultimate Zanzibar Luxury

Bawe Island: The Ultimate Zanzibar Luxury

Suntem încântați să împărtășim vestea incitantă că mult așteptata Insulă Bawe, prima proprietate de lux de ultimă generație din Zanzibar (și poate din întreaga Tanzanie), își va deschide oficial porțile la 1 iunie 2024.

Promițând un nivel de intimitate de neegalat, Bawe Island va stabili un nou standard în Zanzibar cu conceptul său inovator „o insulă, o stațiune”. Amplasat într-un paradis natural cu o lagună uimitoare și un recif de casă care amintește de Maldive, completat de vegetația africană luxuriantă și virgină, Bawe Island este gata să redefinească experiențele de lux din Zanzibar.

Villa-Only Resort: Bawe Island reprezintă primul concept „o insulă – un resort” din Tanzania, cu un design afro contemporan. Cu doar 70 de vile de lux, începând de la vila entry-level de 200 mp până la opulenta Sultan Villa cu 3 dormitoare și 500 mp. Fiecare vilă este dotată cu piscină privată și servicii de majordom personal.

Locație excelentă: Situată exclusiv la doar 15 minute de Stone Town cu o barcă rapidă, Insula Bawe oferă un amestec perfect de izolare și accesibilitate.

Dining Extravaganza: Bucurați-vă de o călătorie culinară cu un concept unic de dine-around în patru restaurante distincte, care oferă o varietate de gastronomii rafinate.

Facilități exclusiviste: Bucurați-vă de acces la facilități de clasă mondială, inclusiv un spa, un centru de scufundări, sporturi nautice și multe altele, asigurând un sejur de neuitat.

Maldive în Zanzibar: Insula Bawe oferă experiența Maldivelor în stațiunea de 5 stele din Zanzibar, cuplată cu o intimitate totală pentru oaspeții prestigioși.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!