Belmond Sardinia își deschide porțile în inima Costa Smeralda

Belmond Sardinia își deschide porțile în inima Costa Smeralda

Romazzino este un hotel emblematic de pe Costa Smeralda. Ca un vis devenit realitate, hotelul, cu zidurile sale albe, linii fluide și ferestre arcuite, domină extraordinarul golf verde turcoaz.

Aici, villeggiatura capătă o semnificație nouă în timp ce navighezi pe apele aquamarin ale Porto Cervo și te relaxezi în fața stâncilor modelate de trecerea timpului, te răsfeți cu tratamente de wellness inspirate de natură și te bucuri de o bucătărie excepțională condusă de chefi talentați. Ospitalitatea caldă sardă, cazarea spațioasă și experiențele atrăgătoare pentru toate vârstele îl fac locul perfect pentru o retragere în familie.

SEJUR ÎN STIL:

Hotelul Romazzino dispune de doar 100 de camere (77 de camere, 17 suite și 6 vile).

Imbibate cu spiritul retro-chic al anilor șaizeci, camerele și suitele minimaliste au fost concepute pentru a maximiza vederea superbă către mare și grădină.

Vilele cu trei și cinci dormitoare, dotate cu piscine private, oferă răsfățul suprem și flexibilitate pentru familii și grupuri care caută spațiu.

Romazzino domină golful extraordinar de un verde-turcoaz deosebit, una dintre cele mai frumoase plaje cu nisip alb din Costa Smeralda. Complet echipată cu șezlonguri și umbrele de soare, se află la o distanță ușor de parcurs pe jos de camere, Beach Grill și Pool Bar. Plimbă-te prin grădinile parfumate pentru a descoperi porțiunea exclusivă de rai a Hotelului Romazzino.

Hotelul Romazzino din Costa Smeralda se va deschide în sezonul din 2024 ca hotel Belmond, marcând o nouă eră pentru hotelul original de pe plajă din Sardinia!

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!