Beneficiile unei vacante multigenerationale

Fiecare isi face planuri de vacanta in functie de preferinte, dar si de conditiile impuse de statut. Daca esti singur, iti va fi mult mai usor sa alegi destinatia vacantei de vis, pe cand daca ai o familie numeroasa, decizia va fi mai dificila, dorind sa oferi fiecarui membru cateva zile de relaxare si distractie.

Familia in vacanta

Atunci cand iti propui sa faci planuri de vacanta pentru toata familia, trebuie sa stii ca petrecerea unui timp de calitate cu toti cei dragi, reprezinta cea mai buna cale prin care se consolideaza relatiile, dar si modalitatea prin care te vei asigura ca ai o familie fericita, relaxata si odihnita, gata sa porneasca pe noi drumuri, dupa o perioada de distractie si detasare. Cum bunicii sunt cei la care apelezi intotdeauna pentru a te ajuta cu cei mici, ar trebui ca ei sa fie primii si pe lista participantilor la vacanta. Evident, cei mici sunt nelipsiti, asa ca asigura-te ca vei face cel mai bun plan de vacanta, astfel incat cu totii sa se simta bina si sa gaseasca in aceasta experienta o oaza de bucurie, distractie si confort. Piata de specialitate vine cu oferte foarte atractive pentru familiile numeroase care doresc sa petreaca o vacanta de vis, astfel ca nu trebuie decat sa apelezi la un consultant de turism care iti va selecta variante personalizate pentru familia ta si te va ajuta sa alegi, impreuna cu cei dragi tie, locatia cea mai ofertanta si atragatoare, potrivita dorintelor voastre.

Activitati pentru vacanta in familie

Locatia unde veti alege sa petreceti cateva zile speciale, ar trebui sa fie cea in care fiecare dintre membri familiei va gasi puncte de atractie si activitati preferate destinate fiecarui palier de varsta. Astfel, un loc de vacanta pentru toti, ar trebui sa ofere o serie de activitati si distractii pentru copii, servicii care includ grija fata de acestia si un personal calificat in acest sens. Cei mici pot alege doar sa se joace in spati bine delimitate si foarte frumos amenajate sau pot opta singuri sau alaturi de parinti si bunici, pentru practicarea anumitor sporturi sau activitati distractive. Bunicii, reprezentantii varstei a treia, ar trebui sa se bucure din plin de vacanta, astfel ca locul ideal pentru un concediu in familie le va oferi o serie de activitati specifice varstei si preocuparilor acestora. Generatia tanara se poate relaxa si destinde alegand pachete speciale care contin terapii sau diverse tipuri de activitati. In timp ce micutii sunt la joaca, iar bunicii intr-o excursie prin imprejurimi, parintii se pot bucura de cateva clipe de relaxare, alegand o sedinta de masaj, yoga, surf, scufundari sau anumite proceduri cosmetice. O vacanta petrecuta la Six Senses Kaplankaya – Bodrum, Turcia reprezinta o alegere excelenta pentru familiile care nu doresc sa calatoreasca prea departe, asigurand fiecarui membru al familiei clipe unice, de neuitat.

Iar familiile mai indraznete si aventuroase, vor descoperi ca resorturile din destinatiile exotice ofera experiente de familie deosebite si amintiri ce vor fi pretuite toata viata!

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!