Ce are Maldive mai bun, pentru mai puțin!

Soare, mare si economie

Insulele Maldive sunt renumite pentru apele sale albastre pătrunzătoare, panglici de nisip imaculat, refugii luxoase – de la hoteluri tip boutique până la stațiuni mari, expansive. Dar o evadare utopică la unele dintre cele mai importante proprietăți din lume nu trebuie să vină la cele mai ridicate prețuri din lume. Explorați câteva dintre statiunile luxoase din Maldive, unde oaspeții pot beneficia la maximum, pentru mai puțin.

Cele 110 suite și vile de la Anantara Dhigu Maldives au fost descrise ca locul de joacă din regiune – un paradis vesel potrivit pentru familii, cupluri și chiar pentru călători de afaceri. La 30 de minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul Internațional Velana, proprietatea îmbrățișează o lagună turcoaz fiind înconjurată de o plajă liniștită. Oferă o gamă de spații de cazare de invidiat, inclusiv suite spatioase și vile mai mari, ideale pentru familii. Centrul spa deasupra apei pune accentul pe tratamentele inspirate de practicile indigene și oferă pachete special concepute pentru cupluri în vacanță. O colecție eclectică de restaurante cu preparate din bucătăria internationala, de la cea thailandeză la cea japoneză, în timp ce opțiunile Dining by Design le oferă oaspeților posibilitatea de a-si crea o experiență gastronomică în afara limitelor restaurantelor stațiunii.

La Conrad Maldives Rangali Island, vegetatia tropicală luxuriantă se întinde pe insulele gemene care isi au centrul în Atolul Ari Sud. Este o regiune renumită pentru flora și fauna abundentă, la care se ajunge cu un zbor cu hidroavionul de 30 de minute de la Aeroportul Internațional Velana sau printr-o croazieră liniștitoare pe timp de noapte de două ore și jumătate sub un cer luminat de stele, la bordul iahtului de lux al stațiunii. Cu 151 de vile și două spa-uri premiate, proprietatea este renumită pentru gastronomia sa inovatoare – prima care oferă mese subacvatice, la restaurantul său Ithaa. Barul său intim, special creat pentru vinuri și brânzeturi și crama spectaculoasă subterană – perfectă pentru mese private – au fost, de asemenea, primele create in Maldive.

La Kanuhura, oaspeții vor găsi un rafinament tropical, situat în mijlocul unui decor natural dramatic – o stațiune integrată perfect cu sălbăticia insulei aproape neîmblânzită. Cu un design subevaluat și o atmosfera relaxata, fără griji, Kanuhura este un refugiu preferat pentru cupluri, cu activități romantice, inclusiv o croazieră la apusul soarelui și picnicuri pe insulele vecine nelocuite. Testoasele marine din Maldive înoată maiestuos în apele din jurul Kanuhura, suficient de aproape pentru a fi studiate în oceanul limpede ca cristalul în timpul unei expediții de snorkelling sau chiar în timpul unei scufundări intamplatoare în apele aflate la reflux de-a lungul coastei insulei. La centrul spa – care a fost desemnat World’s Best de National Geographic – oaspeții vor găsi un centru de fitness, un studio de aerobic, o saună uscată, bazine reci și jacuzzi.

Răspândit pe două insule pitorești din atolul Dhaalu, Niyama Private Islands Maldives are 134 de apartamente, vile și pavilioane. Este una dintre cele mai aventuroase stațiuni din regiune, cu o cifra octanica ridicată si posibilitati pline de distracție. Uneori numită prima stațiune de surf din Maldive, Niyama folosește o echipă de instructori specializați în surf pentru a-i ajuta pe oaspeți să își perfecționeze tehnica, cu clase pentru toate nivelele, inclusiv începători care își câștigă “picioarele de mare” în lagună. Pentru surferii avansați este posibil să vâneze cele mai mari valuri cu hidroavionul sau cu barca cu motor. Dincolo de mersul pe valuri, vizitatorii pot participa la croaziere fermecătore cu delfini, expediții cu un biolog marin sau, după o zi de explorare, pur și simplu se pot ghemui la un film la cinematograful în aer liber.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!