Ce e nou la Conrad Maldives Rangali Island?

Ultimele noutati de la un retreat inovator

Situat de-a lungul a 2 insule tropicale, Conrad Maldives Rangali Island este unul dintre cele mai apreciate hoteluri ale țării – de 2 ori votat ,, cel mai bun hotel din lume’’. Imbratisat de nisip și ape turcoaz pe toate părțile, se află în Atolul Sud Ari la 30 de minute distanta cu hidravionul fata de aeroportul international din Male. Dar în timp ce stațiunea se bucură deja de renume mondial și de o bază loială de oaspeți, există încă multe despre care să vorbim când vine vorba de această destinație permanent inovatoare..

Conrad Maldives Rangali Island a fost mult timp printre primii în idei inovatoare și in crearea de experiențe originale. Cu 151 de Vile si Suite proiectate in mod distinct, stațiunea a fost prima care a dezvăluit, cazarea pe apă construită pe piloni, plutind deasupra lagunei ce clipoceste; în timp ce Muraka Residence, cu suitele deasupra și sub apă, este cu totul unică. A fost, de asemenea, prima proprietate din Maldive care dispune de un restaurant chinezesc autentic condus de un bucătar celebru recunoscut la nivel international Ufaa de Jereme Leung; in timp ce pentru cei ce adora vinul, hotelul poseda o crama subterana avand peste 15.000 de sticle de colectie.

Mandhoo Spa Restaurant este unul dintre cele 12 locuri de luat masa in stațiune, accentul fiind pus pe echilibru și bunăstare. Aici cele cinci elemente de bază – aerul, pământul, focul, apa și plantele – sunt chemate să ofere inspirație și coeziunea unui meniu divers, care are ca scop hrănirea, detoxifierea, relaxarea și fortificarea. Concepută de bucătarul-șef Christian Pedersen, a fost lansată o nouă gamă de preparate culinare signature, întruchipând bucătăria ușoară și plina de arome pentru care Mandhoo este renumit, incluzand specialitati precum quinoa si broccoli cu tocana de rosii cherry si grill cu pepene.

Deschis acum 16 ani, Ithaa Conrad Maldives Rangali Island este un loc unde se poate servi masa, cum nu e altul in lume. Considerat un pelerinaj vital pentru iubitorii mondiali de gastronomie, cultură și arhitectură, acesta se gaseste la cinci metri sub mare – fiind primul restaurant subacvatic în stil acvariu din lume. Cu vederi panoramice la 180 de grade ale lagunei din jur și a recifurilor de corali, oaspetii au parte de o experienta culinara exclusivista de neuitat. In timp ce pestii tropicali se plimba de jur imprejur, oaspetii se pot rasfata cu o gama larga de meniuri stabilite, de top, impreuna cu diferite tipuri de vinuri sau in timpul zilei, o selectie de gustari acompaniate de pahare de sampanie.

Cu un mediu inconjurator maritim, atat de centrat in resort, oaspetii preocupati de mediul inconjurator se vor simti reconfortati de ambiția neîncetată a Conrad Maldive Rangali Island în restaurarea și protejarea recifurilor de corali din jur. Din 2015, intregul hotel a fost implicat activ în crearea unui recif artificial, plantând aproape 100 de cadre în jurul stațiunii atat cu ajutorul oaspeților, cat și cu cel al personalului. Această lucrare s-a dezvoltat acum, odată cu lansarea în anul 2020 a unui nou program de conservare, care urmareste formarea pepinierelor plutitoare de corali, suspendate pe frânghii ce pot fi ridicate sau coborâte în funcție de temperaturile oceanului. Impresionantul proiect va urmari în cele din urmă corali proaspeți transplantați pe reciful stațiunii și recifele înconjurătoare, îmbunătățind mediul marin, creând habitate pentru fauna sălbatica și oferind oaspeților posibilitatea de a se angaja în procesul de conservare.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!