Ce e nou la Soneva Jani & Fushi

Brandul Soneva este creator de resorturi de lux și durabile. Soneva Fushi este Soneva originală din atolul Baa, cu 63 de vile pe malul mării și 8 refugii pe apă, variind de la unul la nouă dormitoare. Stațiunea este un paradis al luxului desculț, într-un ecosistem de junglă bogată, plaje curate și ape cristaline. Soneva Jani, amplasată în atolul Noonu, are 51 de vile emblematice deasupra apei sau reședințe vaste pe insulă, cu acces de neegalat la experiențe marine și sporturi nautice pline de adrenalină.

Soneva adaugă tenisul padel la experiențele sale premiate din Maldive

Marca premiată a stațiunilor de lux, Soneva, a introdus padel tenis-ul în lista sa care este în continuă evoluție cu experiențe de neuitat din Maldive. Noutățile au fost lansate pentru prima dată la Soneva Jani în octombrie, urmate la scurt timp la Soneva Fushi. Amplasat într-un fundal idilic, împrejmuit de insule tropicale la Soneva Jani și jungla luxuriantă de la Soneva Fushi, fiecare teren va fi complet echipat și deschis oaspeților de toate vârstele, atât pentru lecții private sau de grup, cât și pentru jocuri amicale.

Pentru a lansa noile terenuri, Soneva va alinia o gamă de jucători profesioniști, prin programul său Soneva Stars, în lunile următoare și în sezonul festiv. Actualul căpitan al echipei naționale masculine de padel a Suediei, Jonas Bjorkman, se va întoarce la Soneva Fushi în perioada 15-26 decembrie 2022, oferindu-și sesiunile private de tenis mereu populare, precum și antrenamente de padel pe noile terenuri, în perioada Crăciunului.

Soneva Jani New Beach Villas – Lansare începând cu 15 decembrie 2022

Retreat de familie pe insulă cu 1 dormitor

O vilă izolată pe malul mării, ascunsă printre mangrove pentru ascunzătoarea privată supremă.

O ascunzătoare privată, ideală pentru familii mici sau cupluri, retreat-ul de familie cu un dormitor este înconjurat de mangrove curate și se află la câțiva pași de ocean. O terasă din lemn îmbrățișează piscina privată și oferă un spațiu amplu pentru relaxare. Dormitorul matrimonial de lux, situat în spatele vilei, are o baie în aer liber cu cadă și două dușuri înconjurate de o fântână cu apă.

Retreat pe insulă cu 2 dormitoare și tobogan

Un sanctuar cu două etaje pe malul mării, cu piscină cu apă dulce și zone extinse pentru relaxare.

Aceste Island Retreats spațioase sunt înconjurate de grădini tropicale, cu o piscină privată, tobogan cu apă și terase pentru relaxare sub soarele din Maldive. Cu acces direct la plajă și împărțită pe două etaje, această ascunzătoare de lux îngăduitoare are dormitoare la etaj și la parter, o baie principală luxuriantă în aer liber, diferite zone de luat masa în aer liber înalte și joase, un lounge cu TV de dimensiuni familiale și multe altele.

Lansarea unui nou teren de tenis la Soneva Fushi

Soneva Fushi și-a lansat noul teren de tenis acoperit în octombrie 2022, ceea ce înseamnă că oaspeții iubitori de tenis pot juca acum în toate anotimpurile și condițiile. Terenul s-a lansat cu un meci expozițional între legendele tenisului Jonas Bjorkman și Agnieszka Radwańska și va primi pe tot parcursul anului jucători actuali și retrași, ca parte a programului Soneva Stars, inclusiv Mirjam Bjorklund și Denis Shapovalov.

Noutăți la Soneva Jani în 2023

Din 17 decembrie 2022, Soneva Jani nu va mai fi separată în Capitolul 1 și Capitolul 2. În schimb, vilele pe apă vor fi clasificate în funcție de locația lor, North Jetty sau South Jetty, cât și tipul lor, Water Retreat sau Water Reserve. În plus, conceptul Soneva Unlimited nu va mai fi obligatoriu pentru vilele din Capitolul 2. Pe de altă parte, va deveni opțional pentru toate categoriile de vile din ambele stațiuni din Maldive.

Oferte actuale

• 20% reducere la tariful vilei pentru sejururi de 1 până la 13 nopți

• 25% reducere la tariful vilei pentru sejururi de peste 14 nopți

• 30% reducere la tariful vilei pentru sejururi de peste 30 de nopți

• Demipensiune zilnică gratuită (mic dejun și cină) la anumite restaurante pentru 2 persoane per dormitor

Perioada de ședere: de la 07 mai 2023 până la 15 decembrie 2023

(Soneva Fushi – Excepție perioada de la 22 octombrie 2023 până la 10 noiembrie 2023)

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!