Cele mai bine ascunse secrete ale lumii …

…pe care de abia asteptam sa vi le impartasim

Descoperiti 3 din cele mai spectaculoase plaje din lume:

Boulders Beach, Cape Town, South Africa

Cine a spus ca pinguinii iubesc frigul? Rezidentii de pe plaja Boulders Beach cu siguranta nu! Aceasta mica, dar frumoasa plaja localizata in Cape Peninsula este caminul a 2,500 de pinguini africani. Asezata intre stanci mari de granit, acest paradis cu nisip alb ofera vizitatorilor o experienta unica pe plaja.

Shoal Bay, Anguilla

Avand la dispozitie 33 plaje incantatoare, sunteti cu adevarat rasfatati in insula caraibiana Anguilla. Anguilla este o destinatie perfecta pentru relaxare pe plaja, nu numai datorita nisipului alb si apei azurii, ci si gratie faptului ca plajele sunt aproape goale – vei fi doar tu si punch-ul tau daca prefer asa!

Shoal Bay, Anguilla

Elafonisi, Creta, Grecia

Unii sunt de parere ca cele mai frumoase plaje din lume sunt accesibile doar prin multiple zboruri sau calatorind zile intregi, insa insulele grecesti ofera o competitive serioasa la capitolul plaje de top, una dintre ele fiind Elafonisi pe insula Creta. Elafonisi este de fapt o insula proprie la o distanta de mers pe jos de tarm prin ape joase. Colectia sa de plaje cu nisip alb si roz contrasteaza cu peisajul stancos al Cretei.

Daca doriti si alte recomandari cu privire la plajele noastre preferate , nu ezitati sa ne contactati.

Va putem pregati de asemenea un itinerariu si variante de cazare, conform preferintelor Dvs.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!