Cele mai renumite stațiuni de lux din lume

Visezi și tu la un sejur de lux pentru a evada departe de problemele din viața de zi cu zi? Iată care sunt cele mai renumite stațiuni de lux din lume pentru următoarea vacanță.

Dubai. Dubai este o destinație de vis pentru vacanțe de lux prin excelență. Amatorii și amatoarele de shopping vor fi cu siguranță încântate să meargă în cele mai luxoase centre comerciale. Dar aici mai sunt și restaurante de lux, extrem de șic, o stațiune de schi artificială, singura limită aici fiind imaginația ta!

Insulele Virgine Britanice. Este un veritabil paradis de nisip alb și de ape în nuanțe de turcoaz în inima unui colț cu verdeață tropicală. Insula Necker Island este o mică insulă privată din largul Mării Caraibelor, care este foarte populară pentru un sejur de lux.

Saint Tropez. Nu trebuie să mergi în celălalt colț al lumii pentru a te bucura de vacanțe luxoase. Dacă vrei o destinație care să îmbine de minune luxul, șicul și relaxarea, poți alege Saint Tropez.

Monte Carlo. Dacă îți dorești o vacanță romantică în doi, Monte Carlo este destinația ideală. Are hoteluri de cinci stele, un celebru cazinou și competiții sportive de succes. Am putea spune chiar că Monaco este capitala luxului. Hotelurile de cinci stele sunt la orice colț de stradă.

Alpii Elvețieni. Dacă preferi mai degrabă muntele, nu marea, aici trebuie să ajungi. Hotelurile de lux au tot confortul de care ai nevoie și la care visezi. Te poți relaxa astfel de minune, respirând cel mai pur aer de la munte. Cine nu a visat oare la un sejur de lux la poalele pistelor?

Ibiza. Insulele Baleare îți fac cu ochiul? Atunci rezervă un sejur de lux la Ibiza, pentru o vacanță plasată sub semnul petrecerii. Insula distracției prin excelență, Ibiza primește mulți artiști de renume internațional în cele mai prestigioase cluburi.

Megeve. Mica stațiune franceză este un colț de vis pentru toți cei care își doresc vacanțe luxoase. Farmecul său te va încanta fără doar și poate, dar și numeroasele sale hoteluri prestigioase sau buticurile de lux.

Paris, pentru un lux romantic. Este una din cele mai romantice destinații luxoase. Vei găsi aici cele mai frumoase monumente, dar și cele mai celebre restaurante gastronomice.

Croația– lux pe Coasta Dalmată. Acest loc de coasta este un adevărat paradis pentru amatorii de lux. Aici poți închiria un iaht pentru a descoperi insulele, să lenevești pe plaje sau să descoperi magnificele cascade.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!