CHALET-URI DE CRĂCIUN ȘI DE REVELION ÎN COURCHEVEL

În timpul unui sejur la chalet-urile din Courchevel, serenitatea locației îți va oferi o experiență plăcută și personalizată, perfectă pentru un sfârșit de an grandios. Zona de wellness impresionează prin echipamentul său dedicat: spa, hamam, saună, cabine cu hidromasaj pentru interior și exterior, băi nordice, piscine și camere de masaj. Totul este aici pentru ca tu să te bucuri de o vacanță de neuitat de Crăciun și de Revelion, într-una dintre cele mai populare stațiuni de schi din lume.

CHALET WHITE PEARL | COURCHEVEL 1850

chalet courchevel

Eleganța și confortul sunt semnele distinctive ale superbului Chalet White Pearl din Courchevel. Arhitectura tradițională este pusă în valoare printr-un design modern și instalații de iluminare bine alese. Șemineul din lemn natural și detaliile rustice sunt inspirație pentru spiritul tipic de cabană alpină al Chalet-ului White Pearl din Courchevel. Acest cămin din inima munților va transforma orice Crăciun sau Revelion, într-o experiență de neuitat.

Cuibărit într-un cadru intim între copaci și la numai 80 de metri de pârtia de schi Jardin Alpin și telescaunul cu același nume, Chalet-ul White Pearl oferă locația ideală pentru schiorii dornici să se aventureze pe pârtiile pline cu zăpadă. De asemenea, iubitorii de natură se vor putea bucura de o ambianță calmă și privată, perfectă pentru o vacanță de iarnă alături de cei dragi.

CHALET BELLE BRISE | COURCHEVEL VILLAGE – RUE DES BRIGUES

chalet courchevel belle brise

Descoperă Chalet Belle Brise, situat în centrul satului Courchevel. O cabană ultra-confortabilă și elegantă, cu un design interior modern, care combină culorile astfel încât să te poți bucura de o atmosferă rafinată și discretă. Chalet-ul oferă 140 mp, inclusiv 5 camere frumoase, pregătite pentru 8 adulți și 2 copii. Cromatica, mobilierul confortabil și lemnul deschis la culoare participă la crearea unei atmosfere zen, naturală și caldă, perfectă pentru o vacanță de Crăciun și de Revelion.

După o zi obositoare pe pârtiile înzăpezite, încheie ziua într-un mod relaxant în sauna Chalet-ului Belle Brise. Continuă seara în living room, în confortul canapelelor generoase și bucură-te de o vedere panoramică spre munți. Aceste momente îți vor aminti de confortul casei și, în același timp, te vor transporta într-un atmosfera de vis. Nu asta căutăm de fiecare dată când plecăm în vacanță? Chalet-ul Belle Brise este locul ideal pentru a te bucura de munții maiestuoși în timpul sărbătorilor de iarnă, de Crăciun și de Revelion.

CHALET CORTINA | COURCHEVEL MORIOND – VIEUX MORIOND

chalet-cortina

La câțiva pași de Courchevel 1650 din zona muntoasă Moriond se află Chalet Cortina. Acest chalet cu mai multe etaje este frumos proiectat, oferă vederi spectaculoase și pune la dispoziție oaspeților săi o listă lungă de facilități premium, în plus față de accesul său aproape imediat la pârtii.

Stilul clasic, tradițional al Chalet-ului Cortina oferă patru dormitoare spațioase și numeroasele sale balcoane de la fiecare etaj te întâmpină cu vederi panoramice spectaculoase, o alegere perfectă pentru o vacanță de neuitat de Crăciun și de Revelion. Indiferent dacă ești cu familia sau călătorești cu prietenii și vrei să te bucuri de pârtiile pline cu zăpadă ale Alpilor francezi, Chalet-ului Cortina este un loc minunat pentru a sărbători cu mare fast sfârșitul anului.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!