Cheval Blanc Randheli Private Island

Un paradis departe de lume, care te lasă fără suflare, cea mai pură expresie a intimității exclusiviste. Descoperiți cum e să locuiești pe o insulă rafinată!

Cheval Blanc Randheli Private Island se întinde pe o insulă de 1 ha, accesibilă printr-un debarcader și ponton privat.

Această vilă cu patru dormitoare, de peste 1.000 mp,cu spații interioare și exterioare excepționale, este simbolul vieții luxuriante și moderne pe insula si are o echipă dedicată de ambasadori și o gamă vibrantă de servicii și facilități personalizate.

Cheval Blanc Randheli Private Island este un refugiu uluitor departe de restul lumii cu cea mai pură expresie a intimității exclusive. Faceți cunoștință cu noua definiție a vieții rafinate pe insulă.

Visați cu ochii deschiși la tropice

În cladirea principală, trei săli de recepție succesive pline de lumină mărginesc o piscină de 25 de metri lungime, invitând oaspeții la interludii muzicale în jurul unui pian, sa se relaxeze pe multiplele canapele și șezlonguri sau la un cocktail festiv în jurul barului privat.

Locul perfect pentru o zi de picoteală și relaxare…

Suita principală impresionantă oferă panorame de neegalat asupra mării, băi duble, dressinguri, birouri și zone de lounge.

Două dormitoare pentru oaspeți au băi mari, dressinguri și terase, ideale pentru copii.

O vilă separată pentru oaspeți, cu spații interioare și exterioare spațioase, este perfectă pentru partenerii de călătorie care caută un sentiment ridicat de intimitate.

O resedinta de exceptie

Mobilierul la comandă și lucrările de artă fină, îmbunătățesc interioarele acestei vile de neegalat. În exterior, diverse terase, grădini tropicale, plaje private, o pergolă de luat masa în aer liber și pavilioane de meditație aduc relaxare în decorul tropical. O sală privată de tratament spa, un centru de fitness și o sală de proiecție completează acest sejur suprem pe insulă.

Un loc în care veți uita de toate, leneveala fiind incurajata

Arta rafinată de a primi de la Cheval Blanc asigură o experiență cu adevărat memorabilă pentru oaspeții Cheval Blanc Randheli Private Island. Supravegheți de o echipă dedicată – disponibilă 24/7 și găzduită pe proprietate – oaspeții vor fi răsfățați cu activități personalizate și experiențe de neuitat, croite pe măsură pentru a satisface dorințele fiecărei persoane.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!