Conceptul „DORNIC DE VERDE” în Maldive

LUX* South Ari Atoll a fost prima stațiune din Maldive care a fost recunoscută drept „Vegan Friendly Hotel” de către Vegan Welcome și, în continuare, au introdus recent un nou concept numit „Keen on Green” în opțiunile lor de luat masa, inspirat de Veganuary.

Stațiunea intenționează să ofere mai multe opțiuni pe bază de plante, vegetariene, vegane, crude și din surse locale, bucătarii stațiunii urmăresc, de asemenea, să evite anumite metode de gătit, inclusiv prăjirea și utilizarea uleiurilor saturate. Fiecare fel de mâncare va fi îngrijit cu atenție pentru a se asigura că toți nutrienții sunt conservați cât mai mult posibil, folosind în schimb metode de gătit la abur, coacere, grătar și gătire lentă.

Bucătarii interni se concentrează în special pe oferirea unor astfel de opțiuni de masă și oaspeților mai tineri, prin urmare, opțiuni sănătoase vor fi disponibile și în meniul pentru copii – alături de unele dintre cele mai clasice.

Experiențe de colecție

LUX* South Ari Atoll oferă o selecție de experiențe de colecție, care sunt pachetele lor speciale personalizate pentru oaspeți. Unele dintre acestea includ următoarele:

Experiența pe care nu trebuie să o ratezi in Maldive

Un picnic privat ca naufragiati pe o insulă pustie, plantare de corali cu biologul marin rezident și o excursie de snorkeling cu ghid.

Mănâncă, dormi, repetă

O experiență senzorială cu tratamente spa care îmbunătățesc somnul, un plan special de luat masa și o sesiune de antrenament personalizat în sala de fitness.

Învață să navighezi în Maldive

Cu un instructor, oaspeții sunt învățați noțiunile de bază ale navigării la bordul unui catamaran de lux.

Cele mai bine păstrate locuri secrete

O excursie unică de explorare pe plajele, țărmurile și apele din jurul resortului pentru a descoperi unele dintre cele mai secrete locuri pentru oportunitatea perfectă de a face fotografii.

Puterea vindecătoare a mării

O experiență de wellness care îmbrățișează beneficiile mării în timp ce încorporează o stimulare a simțurilor prin utilizarea bolurilor cântătoare tibetane, aromoterapie, plantare de corali și apusul soarelui.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!