Courchevel 1850, Bijuteria Alpilor Francezi

Courchevel 1850, Bijuteria Alpilor Francezi

Bijuteria Alpilor Francezi, Courchevel 1850 este una dintre cele mai apreciate statiuni de schi. Locatia ideala, nu departe de masivul Mont Blanc, ofera acces la cel mai mare domeniu de schi din lume, Les Trois Vallées, care acopera aproape 600 de kilometri de partii. Statiunea Courchevel este rasplatita cu o calitate exceptionala a zapezii, iar domeniul Les Trois Vallées ofera o multitudine de varfuri muntoase si trasee pentru a incanta schiorii de toate nivelurile.
 
Restaurantele din intreaga statiune celebreaza diversitatea, iar activitatile “après-ski” si viata de noapte iluminata festiv, ii confirma statiunii farmecul pentru care este recunoscuta international. De asemenea, la Courchevel se pot intalni cele mai importante personalitati din lumea politica, a sportului si a televiziunii.
 
Statiunea Courchevel 1850 este accesibila cu masina de la aeroporturile din Paris, Lyon si Geneva, precum si de la garile Chambéry și Moutiers. Exista, de asemenea, un aerodom disponibil pentru curse private si actioneaza ca un punct de plecare pentru un zbor ideal deasupra domeniului Les Trois Vallées.
 
Courchevel 1850, inima domeniului Les Trois Vallées, ramane un magnet pentru cei bogati si ofera o experienta completa si de neuitat pentru schiorii din intreaga lumea. Cu un sistem de ascensoare care leaga Meribel si Val Thorens, oaspetii se pot bucura de accesul la una dintre cele mai interesante zone de schi din lume.
Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!