Croaziere polare de lux – experiente unice, exclusiviste si spectaculoase

Croaziere polare de lux – experiente unice, exclusiviste si spectaculoase

Expediții pentru turiștii dornici de a descoperi regiunea polară!

Varietatea de nave de croazieră ale partenerului nostru cuprinde, printre altele, noul World Explorer (lansate noiembrie 2019) și Ultramarine (care va fi lansat la începutul anului 2021) care dispun de toate cabinele de tipul suite cu balcoane, Ultramarine se mândrește și cu 2 elicoptere incluse în activitățile clienților, 1 expert polar la fiecare 6 pasageri, ferestre de la podea la tavan în toate zonele navei.

O călătorie polară este o experientă de care mulți oameni se bucură o singură dată în viață, astfel că trebuie să fie perfectă, memorabilă. Acesta este motivul pentru care personalul de croazieră, dar și agenția au în vedere toate detaliile pentru a vă oferi o experiență de neuitat.

Descoperă două dintre cele mai noi nave de lux:

World Explorer

Distins și confortabil, rafinat și încăpător – aceste atribute și mai multe, descriu World Explorer. Nu numai că este printre cele mai rapide nave, dar va fi și una dintre cele mai frumoase, cu șase niveluri de cazare de lux. Spațiul personal este excepțional. Fiecare suită are fie o ieșire privată, fie un balcon tip francez.

Ultramarine

Cea mai nouă navă din această flotă, Ultramarine este concepută pentru a depăși limitele în explorarea polară, pentru a descoperi locuri noi și pentru a vă cufunda în cele mai frumoase locuri din regiune. Echipat cu două elicoptere cu motoare tip twin, Ultramarine oferă cel mai robust portofoliu de activități de aventură din industrie!

Oferte speciale:

Expediții polare exclusiviste

Experiențe polare incredibile în Antarctica și Arctica

Voiaje cu adevărat unice!

 

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!