Cum putem sa fim etici in vacanta si de ce?

Alegerea unei locatii de vis pentru vacanta noastra ne va oferi toate resursele necesare pantru a ne bucura de o experienta unica si fascinanta. Insa petrecerea catorva zile intr-un cadru organizat in acest sens, ne include intr-un sistem, ne pozitioneaza in anumite roluri pe care ar trebui sa le indeplinim respectand normele etice ale turistului.

Regulile etice ale turistului

Indiferent de locul in care alegem sa ne petrecem vacanta, este ideal ca experienta pe care urmeaza sa o avem sa vina in intampinarea dorintelor noastre, tocmai pentru a ne bucura de beneficiile catorva zile de relaxare si deconectare de la cotidian si de la firescul programului de zi cu zi. Ca turisti, poate parea ca avem doar drepturi prin care ni se asigura relaxarea si starea de bine. Insa pentru ca aceste servicii oferite de catre personalul calificat in acest sens sa isi atinga scopul lor final, trebuie ca si noi sa respectam anumite reguli firesti si normale, pozitionandu-ne astfel intr-o relatie buna cu toti ceilalti implicati in vacanta noastra, de la vecinii de camera, pana la partenerii de sport si personalul locatiei. Astfel, vom avea grija sa respectam toate recomandarile facute de catre personal, legate de orele de servire a mesei, de orele de liniste, referitoare la animalele de companie, la locul de joaca al copiilor sau cele legate de locurile special amenajate pentru fumat.

Ne vom interesa daca este nevoie de rezervare pentru o cina romantica, care sunt regulile folosirii saunei, care este orarul programelor de terapii, cum avem acces catre anumite servicii sau cum putem obtine anumite informatii. Ca turisti vom respecta personalul locatiilor, precum si pe ceilalti oaspeti. Nu vom navali in lift, ci vom astepta sa coboare toata lumea, nu vom da volumul televizorului la maxim si vom evita conflictele cu familia in vazul tuturor. Nu ne vom aroga dreptul la un anumit sezlong sau masa, ci vom respecta organizarea internă, nu ne vom umple farfuria pana la refuz cand servim masa si nu vom interactiona cu personalul in tinute indecente.

Drepturile unui turist

Ca turist care ai facut o rezervare intr-o locatie precum Hotelul Daria-l Nor, vei beneficia de o multitudine de servicii oferite la cel mai inalt nivel de calitate, cat si de conditii de cazare exceptionale. Personalul calificat iti ofera intrega sustinere, astfel incat sa petreci o vacanta de neuitat, sa te bucuri de toate beneficiile oferite, de resfat culinar, cat si de relaxantele sedinte petrecute la Spa, in sala de fitness, in jacuzzi, in solar sau in sauna. Astfel, drepturile pe care tu le ai sunt multe si vizeaza petrecerea unei vacante de vis, iar prin respectarea normelor de etica vei contribui la sporirea confortului si sigurantei tale, in cadrul unei experiente de neuitat.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!