Cum să alegi un safari exclusivist? Ce așteptări trebuie să ai de la o astfel de ofertă turistică?

Exista multi factori care trebuie luati in considerare de indata ce te decizi sa pleci intr-un safari african de lux. Safari-urile vin in multe forme si dimensiuni diferite si, cu siguranta, nu sunt toate ofertele create la fel. Daca inca nu te poti decide unde sa mergi, cand ar trebui sa calatoresti si ce asteptari ar trebui sa ai de la aceasta experienta, in continuare vei descoperi cateva aspecte importante de care sa tii cont inainte de a rezerva o oferta pentru safari exclusivist.

Tipul de cazare disponibil intr-un safari de lux

Fie ca iti doresti luxul unei vile private cu propria piscina mica si adanca sau vrei sa dormi intr-una dintre numeroasele tabere cu corturi – vei avea garantia unei experiente de safari minunate si de neuitat in multe cabane private din Africa.

O cabana privata iti ofera oportunitatea de a avea oportunitati de vizionare de aproape cu un ghid experimentat si informat, cazare minunata si tarife all-inclusive.

S-ar putea sa auzi expresia „tabara de corturi” si sa te gandesti ca acest tip de cazare ar putea fi un fel de camping, dar nu trebuie sa iti faci griji. Cazarea iti va oferi cu siguranta o experienta memorabila, daca o alegi pe cea potrivita.

Peisaje – ce difera in diferitele oferte de safari de lux?

Cand alegi o tara pentru safari african de lux, cele mai populare destinatii sunt Namibia , Serengeti , Uganda, Rwanda si Tanzania .

Exista diferente clare in diferitele locatii. In locuri precum Namibia si Tanzania, vei experimenta campii vaste pline de turme de animale. In alte destinatii, vei cauta deseori animalele in tufisuri. Inainte de a crede ca nu este la fel de interesant, cu siguranta fiecare oferta are farmecul ei. Soferul/ghidul stie exact unde sa gaseasca animalele si, cand le vei descoperi, emotia va fi si mai mare.

Un alt lucru de luat in considerare este daca spatiul de cazare este privat sau face parte dintr-un parc national. Cazarile private ofera o experienta mai exclusivista, deoarece poti scapa de multime si poti experimenta salbaticia fara a intalni alte vehicule sau oameni.

Numai vehiculele ce apartin cazarilor situate in rezervatie au voie sa circule si de multe ori sunt limitate la 2-3 vehicule la fiecare observare a faunei salbatice. Compara acest lucru cu plecarea pentru a vedea Marea Migratie in Masai Mara, cand poti impartasi experienta cu alte 50 de vehicule in acelasi timp.

Ce perioada din an este potrivita pentru un safari?

Marea Migratie tine in Serengeti si Tanzania din noiembrie pana in iulie si in Masai Mara din august pana in octombrie.

Un lucru merita retinut: chiar si cele mai mari spatii de cazare de lux din Africa vor avea un extrasezon sau o perioada mai linistita, doar informeaza-te la agentia de turism ce este diferit in sezonul de varf. De obicei, exista foarte putine deosebiri si s-ar putea sa obtii o oferta mai buna pentru un safari exclusivist, daca vei rezerva in afara sezonului de varf.
Fiecare persoana are propria idee despre ceea ce isi doreste de la safariul sau de lux si este important sa discuti cu un consultant de turism, care te va ajuta si ghida catre cea mai buna experienta de acest fel.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!