Cum sa pregatesti copiii pentru un zbor lung

A pleca impreuna cu cei mici in vacanta, reprezinta o mare provocare, insa efortul merita, avand in vedere beneficiile pe care le au aceste activitati asupra dezvoltarii si starii celor mici. Pentru reusita vacantei, este recomandat sa alegi cu grija destinatia, dar si tipul de transport.

Destinatii pentru vacanta cu cei mici

Vara sau iarna, vei incerca sa gasesti cele mai bune locatii de lux in care tu si familia ta sa va simtiti bine si sa beneficiati de servicii si pachete oferite la cel mai inalt nivel de profesionalism. Majoritatea locatiilor ofera foarte multe variante de petrecere a timpului celor mici, punand la dispozitie pachete atractive si activitati care ii vor stimula, incurajandu-i sa se joace, sa se distreze si sa socializeze. Vei alege locul atat in functie de planul tau de vacanta, cat si de ceea ce ai dori sa le oferi copiilor. Lectii de schi, ore de surf, gimnastica, inot, joaca si relaxare, toate vor fi puse la dispozitie in cadre bine organizate, supravegheate si sigure. Cei mici se pot bucura si ei de meniuri personalizate, de camere sofisticate si de nenumarate modalitati de petrecere a unei vacante de vis, alegand varianta potrivita cerintelor si dorintelor acestora.

Zborul spre destinatiile de vis

Odata stabilit faptul ca locul ales va fi ideal pentru a petrece o vacanta de vis, va trebui sa iei in calcul pregatirea celui mic, in cazul in care transportul se va face pe cale aeriana. Zborurile lungi vor fi destul de solicitante, astfel ca va trebui sa tii cont de cateva recomandari. In primul rand apeleaza la un consultant de turism care va stii sa aleaga cele mai potrivite itinerarii de zbor pentru calatoria cu cei mici, cu zboruri directe unde este posibil, escale scurte si orare de zbor cat mai convenabile. Se va asigura, de asemenea, ca la efectuarea check-in-ului online sa rezerve locurile potrivite pentru familiile care calatoresc cu copii, in partea din fata a avionului, acolo unde eventualele turbulente sunt mai putin resimtite si pentru a fi mai usoara intrarea si iesirea din avion. Consultantii de turism sunt instruiti in acest sens, cunosc regulile companiilor aeriene, precum interdictia pozitionarii copiilor in zonele iesirilor de urgenta sau cu privire la locurile speciale destinate acestora, stiind astfel cum sa rezerve configurarea corecta si sigura in avion. Pentru zborurile lungi si in situatia in care destinatia permite iti va indica zborurile de noapte, astfel incat micutul sa doarma mare parte din drum. Iti va pune la dispozitie si informatii cu privire la modalitatea de transport a caruciorului si eventualele costuri in functie de ruta si compania aeriana, in eventualitatea in care acesta iti este necesar in calatorie. Insa odata ce activitatea laborioasa de organizare a transportului aerian, cu toate procedurile aferente a fost executata cu succes, mare parte din sarcina unui drum placut, cade pe umerii tai. Conform studiilor, un copil mic suporta cu usurinta o durata de maxim 3 ore de zbor. Daca zborul este mai lung, se instaleaza plictiseala si agitatia. Din acest motiv, vei fi pregatit cu haine lejere, jucaria preferata, carti de colorat, gadget-uri permise si gustarile preferate, chiar daca in avion vor primi meniul special pentru copii. In cazul raului de avion, manifestat in special de cei mai marisori, ii vei administra din timp produsele recomandate de medicul pediatru. Foarte frecvent, copiii vor acuza dureri de urechiuse, instalate din cauza schimbari bruste de altitudine. Vei atenua disconfortul, oferindu-le ceva de mestecat sau stimulandu-i sa casca precum un pestisor.
Fii fara grija, momentele magice ale unei vacante impreuna cu cei mici, vor merita cu prisosinta pregatirea si efortul!

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!