Cum se sarbatoreste Revelionul in Maldives si Seychelles

Numărătoarea inversă a început până la Revelion

De la Cine Festive mărețe și petreceri pline de viață, până la starea de bine și distracția cu familia, oaspeții pot alege cum să intampine noul an în Maldive și Seychelles. Citiți mai departe pentru a descoperi ce vă rezervă unele dintre cele mai bune destinații din regiune…

Meniurile de degustare și serii lungi de creații culinare artistice sunt la ordinea zilei pentru Revelion. La Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi, meniul de Revelion 2021 se întinde la cinci feluri și oferă asocieri cu Krug Champagne, în timp ce la Kudadoo Maldives sunt nouă feluri, cu specialitati rare ce fac diferenta. O selecție de asocieri de vinuri concepute de somelierul rezident reprezintă un masterclass dionisiac, cu vinuri vintage rare de la unii dintre cei mai apreciați producători din lume. Pentru cei care doresc să ia masa sub mare înainte de a se bucura de artificiile pe uscat, la Conrad Maldives, o cină de Revelion la Ithaa ii va face sa experimenteze cele mai bune fructe de mare la cinci metri sub suprafața Oceanului Indian.

„Melodia imaginației tale”, este premisa sărbătoarei din acest an de la Velaa Private Island, Maldive, unde interpreții de teatru și dansatorii vor uimi oaspeții. La JOALI Maldive, este „fantasmagorie”. Aici va fi creată o lume de minune – un decor fantastic al plajei Vandhoo, care găzduiește o cădere dramatică a mingii. În timp ce, la Amilla Maldives Resort and Residences, o lume subacvatică venețiană va fi adusă la viață, cu creaturi mitice, cântăreti la vioară și sărbători plutitoare conduse de DJ-ul postului de radio BBC, Scott Mills. Raffles Seychelles va uimi petrecăreții cu magicieni și artiști handpan, în timp ce, la One&Only Reethi Rah Maldives, sărbătorile vor continua până la ora 8 dimineața cu „Petrecerea Supraviețuitorului” plină de energie.

În ianuarie, oaspeții de la North Island Seychelles nu trebuie să-și facă griji după o noapte târzie cu privire la începerea devreme a zilei, căci micul dejun „în stil insular” este servit toată ziua, oriunde. A doua zi, salutul soarelui și un curs de respirație Pranayama restaurează calmul și echilibrul celor care întâmpină anul. Dupa o primă zi de odihnă a noului an la JOALI BEING, Maldive, pe 2 ianuarie se desfăsoară o serie de activități menite să ajute călătorii să abordeze anul cu intenție: inclusiv o clasă de cartografiere a obiectivelor pentru a-i învăța mai bine cum să defineasca și să atingă ambiții semnificative. Proaspeți după festivitățile din seara precedentă, la Raffles Madives, oaspeții pot întâmpina prima zi a anului cu un masaj personalizat înainte de o seară degajată la grătar, cu preparate preferate surf & turf gătite la foc.

Pentru familiile care călătoresc, vor fi oferite în stațiunile din regiune o suită de activități captivante, potrivite pentru copii, inclusiv la COMO Maalifushi, Maldive, unde 31 decembrie promite o după-amiaza de jocuri tradiționale, urmate de vopsirea tricourilor in prima zi a Anului Nou. La Amilla Maldives Resort and Residences, 1 ianuarie începe cu organizarea unui colț de activități pentru copii și continuă cu construcția de sculpturi marine, jocuri pe plajă, prezentarea Rezoluției de Anul Nou și, în sfârșit, o seară confortabilă de cinema; în timp ce la North Island Seychelles, noul an aduce cu el snorkeling pentru copii pe data de 1 ianuarie, plantarea de copaci pe data de 2 și, pentru bucătarii în devenire, cursuri de preparare de sushi pe data de 3..

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!